Most megyek 8. osztályba és évelején megkell mondani hova megyünk és én nem tudom nagyon szeretnék gyerekekkel foglalkozni és 4-es az átlagom van valami tippetek iskolára vagy szakmára?
Szakma szempontjából tanárnő, óvónő, bölcsis óvónő...
Viszont van egy ismerősöm, aki ide jelentkezett: Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium. Szerintem ez olyasmi....nézd meg! ;)
AZokat tudnám én is sorolni amit az előttem lévők írtak...
Szerintem nem gond az sem, ha nem mondasz semmit..vagyis megmondod, hogy még nem tudod..szerintem nem egy gyerek lesz aki lazára veszi és ezt mondja majd
Amúgy nem tudom, nektek olyan lesz e de nekünk egy tesztet kellett kitöltenünk 8. elején..ott olyan kérdések voltak hogy: háttérben szeretsz dolgozni, vagy nagy közönség előtt..csapatban vagy egyedül stb..
Aztán kijött egy eredmény ami megmondta mely szakmák ajánlottak neked..pl nekem a szponzor mert sok jó ötletem van mások számára, meg csodálom a tehetségeket , de nem szeretek én magam szerepelni, csak a háttérben mozogni:)
16/L
Szakközép ad neked egy érettségit, de nem olyan jól oktatnak, plusz mellette tanulsz olyat is ami lehet neked hasznodra sem fog válni...
Gimi sokkal erőteljesebben oktat és érettségit ad, plusz nagy számban adódik lehetőség a gimikben arra, hogy felsőfokú érettségit is letehess:)
A tanári álláshoz meg 4-es átlag szerintem megfelel, de az e lényeg , hogy abból legyél jó, amire majd szkosodni szeretnél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!