Tudtok nekem olyan főiskolai képzést mondani, ahol azt tanítják meg hogy kell a vakokkal foglalkozni?
Figyelt kérdés
A közlekedés, mentális segítés minden hasonló érdekelne.
Nagyon köszönöm
2012. máj. 30. 18:27
1/9 anonim válasza:
Talán a konduktor ilyen, nézz utána, biztos megtalálod :)
Ajánlom a Pető Intézet honlapját!
2/9 anonim válasza:
Ha ilyen közlekedéstanítás, mindennapos tevékenységek (sütés, főzés, mosás) tanítása érdekel, akkor arra van egy látássérült emberek rehabilitációja (vagy vmi ilyesmi neve van ) szakirányú továbbképzés, de ezt csak diploma után lehet elvégezni, vagy ha gyógypedagógus szeretnél lenni, és speciális általános iskolában pl. gyengénlátók iskolája, vakok iskolája, szeretnél tanítani, akkor ELTe BGGYK látássérültek pedagógiája szakot ajánlom.
3/9 anonim válasza:
a lelki segítést meg (ha csak ez a cél ) akkor pszichológus végezheti pl. látássérült rehabilitációs központokban (ilyen pl. a Szempont Alapítvány)
4/9 A kérdező kommentje:
A Bárziban találtam én is a tiflopedagógus szakot.
Már utána is kérdeztem.
Első válaszoló amit te írtál az diploma után végezhető? Alapképzés után is el lehet végezni? Köszi
2012. jún. 1. 10:13
5/9 anonim válasza:
mind a két választ én írtam, és a rehabtanár az csak diploma után végezhető.
6/9 anonim válasza:
ja bocsánat, nem emlékeztem, h volt már előttem egy válaszoló!
7/9 A kérdező kommentje:
Rehabtanár képzés hol végezhető? Milyen alapdiploma kell hozzá? Mert nekem egy már van.
2012. jún. 18. 10:57
8/9 anonim válasza:
a bárczin, és asszem tök mindegy, h milyen diplomád van, de ez nem 100, Bárczi honlapon fentvannak a szakirányú továbbképzések,ott tudsz utánanézni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánakérdezek.
2012. jún. 19. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!