Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire?

Miért félek ennyire?

Figyelt kérdés
Akárhová kell mennem ügyet intézni, akárcsak egy munkaügyiről legyen szó, már előtte egy nappal ideges vagyok és mindig ezen kattog az agyam. Már volt egy munkahelyem, de felmondtam és most állást keresek. Már egy önéletrajzleadás is idegességgel jár. Talán azért, mert annyira nem bízom az emberekben (azthiszem átvágnak). Sosem szerettem kifecsegni a dolgaimat, inkább magamban tartom mert nem akarom, hogy "hülyének" nézzenek. Valahogy félek a nagyobb hatáskörű emberektől. Normális ez?
2012. júl. 11. 23:20
 1/3 SF15 válasza:
Egyszerüen félénk vagy. Probáj meg többet emberekel lenni vagy nagy társaságban tölteni az idödet.
2012. júl. 11. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez szorongás, fóbia, de nem súlyos.
2012. júl. 12. 11:45
 3/3 anonim válasza:
Félénk vagy:) Én is ilyen vagyok, bárhova kell menni félek :) Nekem azért van mert kiskoromban nem tanitottak arra hogy önálló legyek! :)
2012. júl. 13. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!