Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Családi gondjaim vannak és...

Családi gondjaim vannak és sajnos rászoktam arra, hogy vagdosom magam. Hogyan tudnék erről leszokni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan,akinek sikerült? Ha azt csinálom,nem fáj a lelkem.(ha lehet így mondani). De sajnos nagyon csúnya és ilyen hőségben takargatnom is kell. Nem akarok öngyilkos lenni és nem figyelemfelhívás miatt csinálom,mert én nem érdeklek senkit. Csak tényleg nagyon szeretnék erről leszokni. Köszönöm a válaszokat.

23/L

Ja,és emos se vagyok,csak nagyon boldogtalan.

2012. júl. 8. 19:05
1 2
 11/11 anonim válasza:

Én több mint 1,5 éve csinálom..nem figyelem felkeltés nálam se..és..nem mondhatnám magam Emosnak..de ugy ahogy te is mondtad akkor nem fáj a lelkem..meg nyugtato.

Na 1. Vagy menj dokihoz vagy bnőddel beszéld meg.

2. Írj egy üzenetet nekem...mert van kiút ...itt nem akarom mindenki elött leirni de privátban ha írtok válaszolok igérem:) 14L

2012. júl. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!