Gyűlölöm magam, de az emberek szeretnek engem, miért van ez?
Figyelt kérdés
Gyülölöm magam, utálom aki vagyok. Mégis vannak barátaim, akik nagyon szeretnek, meg a családom is, és rengeteg idegen is kedvel, népszerű is vagyok. Én azonban gyűlölöm magam és nem értem hogy lehet ez...Én utálom magam, ők meg néha ódákat zengenek rólam, keresnek, írnak sms-t, hívnak ide oda. Óriási a kontraszt..én semmire sem becsülöm magam, ők meg nagyra tartanak. Szinte már idegesít, hogy szeretnek, mert nem értem mit képesek bennem szeretni, ha utálom magam...Érthetetlen...Valahogy minél inkább szeretnek, annál inkább utálom magam...2012. júl. 7. 22:00
11/11 anonim válasza:
Túl sokat gondolkodsz. Azt is hülyeségekről.
Keress igazi problémákat az életedben, amin aggódhatsz, vagy egy hobbit, ami leköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!