Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyűlölöm magam, de az emberek...

Gyűlölöm magam, de az emberek szeretnek engem, miért van ez?

Figyelt kérdés
Gyülölöm magam, utálom aki vagyok. Mégis vannak barátaim, akik nagyon szeretnek, meg a családom is, és rengeteg idegen is kedvel, népszerű is vagyok. Én azonban gyűlölöm magam és nem értem hogy lehet ez...Én utálom magam, ők meg néha ódákat zengenek rólam, keresnek, írnak sms-t, hívnak ide oda. Óriási a kontraszt..én semmire sem becsülöm magam, ők meg nagyra tartanak. Szinte már idegesít, hogy szeretnek, mert nem értem mit képesek bennem szeretni, ha utálom magam...Érthetetlen...Valahogy minél inkább szeretnek, annál inkább utálom magam...
2012. júl. 7. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tipikus tinilány vagy, nincs ebben semmi fura. Akkor se, ha 24 éves vagy.
2012. júl. 7. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom én nem szeretlek akkor jobban fogod érezni magad, mert ha igen megteszem :) fogadd el magad legyél laza örülj a pozitív visszajelzéseknek, akik nem kapnak szeretetet sokkal nagyobb szarban vannak Szép estét
2012. júl. 7. 22:15
 3/11 A kérdező kommentje:
úristen tényleg 24 éves vagyok, váááááááá :D nemigaz
2012. júl. 7. 22:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Mit utálsz magadban?
2012. júl. 7. 22:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül mondtam a 24-et. Sajnálunk téged, ami azt illeti.
2012. júl. 7. 22:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát: a kinézetemet, nem az hogy ronda, csak nem úgy néz ki, amilyen a lelkem, nem tükrözi a személyiségemet semmilyen szinten...mintha rossz testbe születtem volna, a hangom is tök ilyen.. teljesen inkogruens a kettő, totál nem illik össze...szóval a kinézetemet, mert olyan idegen hozzám...

ezen kivül talán még azt hogy túl elméleti és érzelmi ember vagyok és hiányzik belőlem a gyakorlatiasság, nem tudok főzni, vasalni, takaritani szépen, varrni,

és félek az olyan állatoktól is mint a kutya, macska, ilyenek..

meg irtózom a nyilvános szerepléstől is, bár társasági vagyok, csak amikor így elő kell adni valami anyagot emberek előtt az felidegesít...

ennyi :)

2012. júl. 7. 22:25
 7/11 A kérdező kommentje:
nem véletlenül,? tudtad vagy mi? honnan? fura..
2012. júl. 7. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
mögötted állok!
2012. júl. 7. 22:29
 9/11 A kérdező kommentje:
:-)
2012. júl. 7. 22:31
 10/11 anonim válasza:
Valahogy én is így érzek... sőt az én hangom sem illik össze az arcommal!
2012. júl. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!