Baj, hogy nincsenek álmaim vágyaim már? 20/L
Nem. Amiket kitűzök magam elé célokat, álmokat mind megvalósítottam. Reálisak és elérhetőek voltak. A többi meg csak akarat és szorgalom kérdése.
Szerintem kezdj egy könnyen elérhető céllal és ha azt sikerül megvalósítanod, akkor lesz sikerélményed is :) Aztán jöhet a többi
Kedves Kérdező!
Én is így vagyok ezzel. Ez teljesen természetes, ha az eddigiek sem váltak valóra. A lelked/agyad így próbál megvédeni az újabb kudarctól.
Van pozitív és negatív oldala is. Nálam pl.:
pozitív:
nem görcsölök rá általában semmire,
felszabadultabb vagyok, mert úgy érzem ennél nincs lejjebb
nem fogok akkorát csalódni, hiszen nincs miben
negatív:
nem tudom merre sodródok,
és időnként felmerült bennem, hogy annak idején milyen álmaim voltak, és időnként még mindig azokat gyászolom. (nem vagyok lekésve elvileg semmiről, de tudom hogy nem fog összejönni, ezért inkább hagyom)
24f
Osztom a (07:12) válaszoló álláspontját!
Én is így vagyok vele, mindig olyan álmaim és kitűzött vágyaim voltak eddig, melyeket meg tudtam valósítani.
Szép fokozatosan, lépcsőztessen haladtam felfelé a kitűzött célokkal, melyekben vannak ugyan új kihívások, de nem megvalósíthatatlanok.
igen, szerintem rengetegen. manapság ebben az országban nem lehet semmit sem elérni, kivéve ha jó talpnyaló vagy, esetleg a főnök fia, vagy optimista birka.
régen még én is elhittem, hogy lehet belőlem valami, de rá kellett jönnöm, hogy az emberek gyökerek, és még ha anyagilag meg is tudnám valósítani az álmaimat, igazán boldog sosem leszek magányosan.
mindenhol sok a birka de ebben az országban főleg. minden csak a karrierről, buli-pia-kefélés, kifelé élésről szól, aki nem ezt választja, kiröhögik, kiközösítik, az emberek unalmasak, ostobák, rosszindulatúak. ha valaki ebben a világban boldog, az csakis egy beteg ember lehet.
valahol irigylem is azokat, akik tényleg elhiszik, hogy bármire képesek, csak akarni kell. csak néha ezek az emberek sem igazán akarnak jól fizető állást, boldog párkapcsolatot, és egészséget. ilyenkor gyorsan kitalálnak valami újabb hülyeséget, amit könnyebb elhinni, mint beismerni, hogy vannak korlátaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!