Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Sosem tudok semmilyen hobbim mellett elkötelezett lenni, hogy végre valamiben eredményt mutathassak fel. Pedig annyira vágyom rá, hogy valamiből ami örömet szerez számomra legyen némi elismerésem, vagy legalább odáig eljussak hogy versenyen megmérettessem magam.
Nektek van ilyen hobbitok? Ha igen mi az?
2012. júl. 6. 22:59
1/5 anonim válasza:
Én még munka mellett se tudom elkötelezni magam és ez már így marad bocs hogy nem tudtam segíteni ellenben párválasztásban elköteleztem magam
2/5 A kérdező kommentje:
hát ha nő vagy akkor megteheted...
2012. júl. 6. 23:39
4/5 anonim válasza:
Kitartás ! - mondaná Hitler.
én csak annyit tudok hogy ezt bizony beszoptad :)
5/5 anonim válasza:
motivációs hiány, szerintem valami más köt le, ezért nem tudsz koncentrálni eléggé 1-1 dologra, vagy túl széles az érdeklődési köröd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!