Miért vagyok ennyire befolyásolható?
Na. Gondolkodj el azon, hogy amiről volt véleményed, de mások miatt megváltoztattad, a végén kinek lett igaza? Rá kellett jönnöd, hogy tévedtél, vagy azt érezted: na ugye, hogy jól gondoltam! Csak úgy nagyjából, nem kell minden alkalomra emlékezni. Ha volt olyan, amiről később kiderült, hogy igazad volt, már jó kezdet.
Innentől nem nehéz annyit mondani a következő vitánál: te így látod, én meg úgy. Ez nem vitatkozás, simán tényközlés. Tehát nem kell attól félned, hogy a másik megharagszik. Ha ezt már jól begyakoroltad, egyszer csak már simán kijelented, hogy: nem! És már az sem fog zavarni, ha a másik éppen megharagszik. A nem az nem. Jó szó ám ez, magabiztossá tesz ha mered használni. Amúgy, gondold végig, mi van akkor, ha nem értesz egyet? Mit tud kezdeni veled a másik? Pont semmit. Ahogy te sem, ha valaki az ellenkezőjét gondolja, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!