Képtelen vagyok hitelt adni az emberek szavainak. Mit tegyek ez ellen?
Kevés kivétellel mindig a hazugság után kutatok az emberek szavai mögött, folyton le akarok leplezni valamit, ezért nem is lehetek nyugodt. Rengeteg olyan dolgot, amit esetleg félre is lehet érteni, azt én mindet félre is értem, aztán jönnek a magyarázkodások, stb. Támadásnak érzékelek egy rakás olyan kijelentést, ami homlok egyenest az ellenkezőjét akarná jelenteni.
Kérlek, segítsetek, mit tegyek, hogyan érjem el, hogy ne kételkedjek folyton az emberekben?
Köszi a válaszokat!
20/L
csak ötlet: probáld beszédre bírni az embereket, tehát ők beszéljenek többet magukról így megismerve őt, ne te árulkodj magadról.
mindenben kételkedc? tehát pl.: én infos vagyok ha vlki mond vlmit ebben a témában akkor meggondolom hogy hülyeséget beszél-e az illető.
de ha a főzésről beszél, amihez annyira nem értek és azt mondja hogy kell bele só, akkor inkább elfogadom a tanácsát és nem vitatkozom.
Tisztázzuk,hogy általánosságban beszélsz,vagy a barátoddal kapcsolatosan?
Az embereket fogadjuk el olyanoknak,amilyenek,Te pedig fogadd el magad olyannak,amilyen vagy.Az emberek alapból nem hazudnak,miért tennék.Az már egy másik kérdés,hogy a közvetlen barátaid között vannak olyanok,akik élből hazudnak.Ezeket a hazugságokat fel lehet ismerni,ha meg a barátod hazudik,akkor szakíts vele.Bár... miért ne hihetnéd el,hogy őszintén mondja,amit neked mond.Miért ne szeretne,miért ne Te lennél számára a kedves,szép.Rajta kaptad már hazugságon? akkor nem barát!Próbáld először magadban tisztázni,hogy azok az emberek,akik kedvesek velem,viszont én is,azok őszinték.Nekem valaki egyszer hazudik,utána már kétkedve fogadom ,bármit is mond.Próbálj hinni.
Sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!