Hogy szokhatnék le arról, hogy mindig mindenkit kianalizálok?
Persze azért idegeneket nem, csak közeli ismerősöket. Nem vagyok pszichiáter, de van a szűk családi körömben, vele elég gyakran és sokat beszélgetek ilyenekről, így elég sok minden rámragadt, ráadásul nekem is voltak problémáim.
Állítólag érzékem is van hozzá, na de azért én is tudom, hogy nem kéne, mivel nem vagyok szakértő. :D De egyszerűen már önkéntelenül figyelem, következtetéseket vonok le másik cselekvéseiből, elmondásaiból, tudom, ha nem mondanak igazat, stb... Már nagyon idegesít!
Velem is van néha így. pl.: Egyik osztálytársam mikor az osztály előtt beszélt a tanárral piszkált valamit.
Én egyből arra gondoltam, hogy nála sincs rendben valami. Nem elég magabiztos.
Nincs ezzel semmi baj.
Én azért örülnék, ha még jobban vágnám a témát, mint pl. te.
Én is megteszem, de nekem nem örültek soha, mert igazat mondtam, és ők sértésnek vették. :/
Azóta nem mondok senkinek semmit, az új osztályomban meg majd kiderül mi lesz. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!