Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezzel csak én vagyok így?

Ezzel csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Általában jobban szeretem a magányt jobb szeretem egyedül intézni a dolgokat. pl vásárolni is inkább egyedül szeretek menni vagy futni is inkább egyedül stb. a bulik sem vonzanak szoktam néha eljárni a barátaimmal de azis elég ritka. Nem szeretek sokat beszélni és röhögcsélni szóval suliban is csöndes vagyok. páran azt gondolják emós vagyok pedig nem. az igaz hogy rocker vagyok de az teljesen más mint az emo. miért néznek le hogy ilyen vagyok? hiszen én így érzem jól magam....

2012. júl. 5. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez tök rendbe van.
2012. júl. 5. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy így érzel. Ez jó. Eggyek vagyunk!
2012. júl. 5. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Nyugi! ;-)
2012. júl. 6. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:
oh yeee :))
2012. júl. 6. 12:19
 5/5 A kérdező kommentje:
De akkor mégis miért ítélnek el az emberek? azt gondolják valami depressziós gyökér vagyok aki nem képes röhögcsélni az ő általuk viccnek nevezett dolgokon.......miért nem tudják ezt elfogadni, komolyan néha úgy néznek rám mintha valami mutáns lennék xD
2012. júl. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!