Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már annyira eleged az...

Volt már annyira eleged az életből, környezetedből, hogy elutaztál/nál külföldre "új"életet kezdeni?

Figyelt kérdés
mindenkit hátrahagyva, senkinek nem szólva, csak hagynál otthon egy lapot a szüleidnek v. ismerősődnek, hogy elmentél vlhova a világba és nem várjanak. mert soha többet nem akarsz haza jönni.
2009. júl. 10. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A pàrom lelépett a légioba, 8 és fél év utàn jôtt elöszôr haza! 1é év utàn meg haza költôzött, mert megismerte a feleségét(engem) :) 1 éve van itthon, de màr mehetnékje van! Szoval, nem lepôdnék meg, ha egyszer bejelentené hogy pakolj anya, lelépünk! :D
2009. júl. 10. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tennék ilyet, ha utálnám a szüleimet. De így... Soha meg nem tenném!!
2009. júl. 10. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt hasonló érzésem.
2009. júl. 10. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:
"Nekem volt hasonló érzésem." és ezt hogy mulasztottad el? mert nekem mostanában van mehetnékem...
2009. júl. 10. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én így voltam vele 2 éve...El is mentem az országból!Igaz a testvéreim nagyon hiányoznak,de vigasz,hogy nincs messze Anglia,és az ünnepek alatt mindig találkozunk..Amikor otthon laktam is csak az ünnepek voltak közösek,mert mindenki dolgozik,éli az életét,és mind a hárman más-más városban laktunk...
2009. júl. 10. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező:

Szerintem lépj le egy kis időre valahova messzire. Nem kell végleg, sőt, szólni sem kell, ha nem akarsz. 1 hét, 1 hónap, 1 év? Rajtad múlik. Sok minden tisztázódna magadban.

Egyébként én is éreztem már így. Ilyenkor fogom magam, felszállok a legelső vonatra és elmegyek a semmibe, tervezgetések nélkül. Élmény.:)

2009. júl. 10. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mostanában így érzek, mert abból a nagyon kevés emberből is elegem lett, akik elméletileg hozzám tartoznak. Külföldre nem mennék, csak itthon valami eldugott helyre, hogy ne tudják, hol vagyok. Sajnos, ezt egyelőre nem tudom megvalósítani.
2009. júl. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!