Érezted már úgy, hogy ellenkező neműnek kellett volna születned?
Én is nő vagyok, bár sok szenvedésem még nem volt, a menstruáció nálam is megvolt fájdalommal együtt. De mégis úgy gondolom jobb, hogy nő vagyok és ha lehetne egy kívánságom nem azt választanám, hogy férfi legyek az biztos :)
És te, kedves Kérdező, lány vagy, vagy fiú? És te voltál-e úgy?
Néha igen. Én pl. gyerekkoromban sokszor azt hittem, hogy fiú vagyok. Ez így hülyén hangzik, mert persze tudtam, hogy lány vagyok, és lányosan is néztem ki mindig, de sosem voltam olyan, mint a "jókislányok", az oviban is mindig inkább a fiúkkal játszottam, én szerettem bunyózni, sárban túrni, stb., a többi lány meg mindig úgy vigyázott a ruhájára, ami engem a legkevésbé sem érdekelt.
Különben most, 22 évesen is néha elfelejtem, hogy én lány vagyok :) Volt olyan, hogy mentünk valami builba és pár fiú elkezdett beszólogatni a barátnőmnek, én meg elkezdtem osztani őket, hogy "ne egy lánnyal emberkedj, mondjad nekem ha valami problémád van!" XD
én szeretek lánynak lenni
csinos ruhák :] akár szoknya,akár nadrág
elsőbbséget élvezünk :D udvariasabbak velünk... ha baj van,nem mi kapunk előre xd
Én is nő vagyok, és nincs probléma a nemi identitásommal, csak foglalkoztat a kérdés.
13:54-es, hogy érted, hogy egy csajnak könnyebb pasit találnia? Miért gondolod így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!