Milyen az életetek ilyen szempontból? 22/f
Figyelt kérdés
kicsit elegem van már az olyan kérdésekből ahol azt bizonygatják az emberek h nekik milyen nehéz...pedig a legtöbbnek van valamilyen végzettsége van kilátása az életere ezért én most leírom milyen a szar amikor valakinek tényleg kilátástalan a jövője...2012. júl. 4. 11:04
11/15 A kérdező kommentje:
6. válaszolónak.. mondták már mások is h mennyek el idegenlégiósnak mert oda főleg ilyen emberek kellenek...de nem hiszem h jó lenne mert ahogy éles lőfegyvert adnának a kezembe azzal a lendülettel headshot saját magamnak..az tuti..am hallottam már ilyen h itt a környékbeli települések valamelyikéről elküldtek egy gyereket légiósnak és egy év múlva érte haza csont soványan koszosan büdösen mert meglépett akinek nincs akarata az nem való katonának
2012. júl. 5. 14:11
12/15 anonim válasza:
Te szerencsétlen! Egy merő sírás, amit írtál.
Nem értesz semmihez, hülye vagy mindenhez, de a tököd tele az egésszel, stb, stb...
Ez nem politika kérdése, hanem józan paraszti ész. Ha el akarsz valamit érni az életben, azért tenni kell. De ezt te nem akarod elfogadni.
Pedig ennek a fejletlen országnak a határain kívül is így mennek a dolgok. Nem tolod a szekerét??? Nem az országét kell, hanem a sajátodat!!!
Nem tudod mi a Taigetosz-program... Ez pedig szimplán alapműveltség, még általánosban elmondta a tanítónéni.
13/15 A kérdező kommentje:
12. válaszoló...ok értem hülye vagyok ezt eddig is tudtam...köszönöm az értékes válaszodat remélem most nőtt 2cm-t a fa...od h ilyen keményeket irkálsz....várok még ilyen és ehhez hasonló válaszokat annyira jó h meg erősíted te is azt amit gondolok úgy általánosságban az emberekről...bár azért meg is értem h idegesítő ha valaki ilyen mint én mert a legtöbben hajtanak, tanulnak, dolgoznak mint a gép és ha ilyet olvasnak felmegy a pumpa...örülök neki h ezen az oldalon egyre jobban megerősítenek abban h nem érdemes élnem köszönöm neked és hasonlóan agresszív társaidnak..
2012. júl. 5. 17:36
14/15 A kérdező kommentje:
ja és imádok sírni....
2012. júl. 5. 17:36
15/15 anonim válasza:
Hát a helyedben énis mennék katonának. Az megélhetés is, és nem egy életbiztosítás. Szóval még az öngyilkos vágyakat is kielégíti. A légiós válaszolóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!