Mit értél el eddig az életben?

Annak idején felvettek a gimnáziumba, ahova készültem elsős korom óta.
16/F

én az egyetlen esélyt amit látok magamban az az angol nyelv. gimi végéig haladok az anyaggal de utána föl akarom turbózni perfectre. imádom az angol nyelvet, imádok fordítani, hátha ez lesz a "jövőm" értelme. pl. angol nyelvhez kapcsolódó szakmám lesz, vagy olyan helyre költözök ahol angolul fognak beszélni..
de amúgy semmit nem értem el az életben, már amit el lehet érni 16 évesen :D

Nem túl nagy eredmények, de egyelőre ennyi van...
Végre jól nézek ki, szeretem magam, szeretem a testemet. Azért nem olyan általános, hogy valaki ezt elmondhassa magáról. :D
Van érettségim, egy szakmám, amit nagyon nehezen szereztem meg. Kb. az utolsó pillanatban értem be a vizsgára, mert annyira féltem elmenni, de végül meglett, nagyon jó eredménnyel. Az érettségim is nagyon jó lett, ezzel bizonyítottam egy tanárnak valamit... Azt, hogy bekaphatja. :D
Imádom az angol nyelvet, és egyre jobban tudom is. A jövő eredménye lesz, hogy leteszem a középfokút, de szinte biztosra veszem, hogy sikerülni fog.
Egyelőre sajnos elég elveszettnek érzem magam, még nem tudom, mit kezdjek az életemmel. Annyi lehetőség van, annyi minden érdekel. Nem tudom, milyen úton induljak el. Az örök szerelem az az angol, de jó vagyok a rajzban is, a szakmám is ehhez kapcsolódik. De még rengeteg minden érdekel, és sok dologban jó vagyok. Hát nem tudom még mi lesz... :)
Nem akartam önteltnek tűnni, nekem is vannak "hátrányaim" (pl. a kommunikáció), de sokkal jobb, ha az ember az előnyeire koncentrál.
19 éves vagyok.

Bocs az offért, de
Utolsó, ez komoly? : | Hogy tudtál annyi nyelvet megtanulni?

Ja értem, hát ha kint van az ember adott helyen akkor könnyű a nyelvet megtanulni, az angolt meg mindenhol látni. :D Olyan jó lehet, ennyi nyelven tudhatsz. Én valahogy nem tudom magamról elképzelni, hogy ennyi nyelvet megjegyezzen az agyam. :D
Köszi hogy visszaírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!