Ti mit gondoltok? Tanácsok?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, eléggé önbizalomhiányos, és enyhén pánikbeteg talán. Utcára igaz kimegyek, meg ahova kell, de mikor mondjuk suli van, alig várom hogy vége legyen, mert bezártságérzetem van, meg kellemetlenül érzem magam, pedig az osztálytársakkal jól kijövök + kegyetlenül stresszelek.
Barátaim nincsenek igazából, és a nyaramat is a gép előtt töltöm. És már most kegyetlenül unalmas. Igaz most hogy nyár van, önbizalmamat nem érzem kevésnek/soknak, (tán mert itthon vagyok egész nap), stresszelni se stresszelek semmin, csak egyszerűen már végtelenül unom az egész nyarat, de a sulit meg kegyetlenül nem várom.
Pszichologikus szerint nincs bajom. (???)
2012. júl. 2. 23:34
11/11 anonim válasza:
Mozdilj ki! Persze, hogy unod a fejed, ha egész nap a gép előtt ülsz! Elég ha csak sétálsz egyet, és meglátom, máris jobban leszel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!