Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a válasz arra a...

Mi lehet a válasz arra a kérdésre hogy: 'Mi rejlik bennem? '

Figyelt kérdés

Esetleg tulajdonságokra utal?

Ha neked feltennék, mit válaszolnál?

2012. júl. 2. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez olyan, mint a "ki vagy?"... Mit válaszolnék? Feldobnék egy témát. Tök nyitott kérdés, nulla konkrétum. Olyan ember teszi fel, aki nem tud mit kérdezni. Unalmas.
2012. júl. 2. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Olyan ember teszi fel, aki nem tud, mit kérdezni? Ugyan. Szerintem érdekes kérdés, a ki vagy és a mi rejlik benned egyaránt. Rólunk szólnak, hogy milyenek vagyunk valójában, vagy milyennek kellene lennünk. Szerintem mindenkiben rejlik valami. Csak képesnek kell lennünk felszínre hozni a bennünk létező tudást.
2012. júl. 3. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt válaszolnám hogy minden emberben van valami különleges, így nyilván bennem is. De erre hogy mi rejlik benned?... szerintem képességekre utal, nem tulajdonságra. Hogy szerinted mi benned a különleges.
2012. júl. 19. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!