Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Az egész életem...

Mit tegyek? Az egész életem kilátástalanná vált.

Figyelt kérdés
Mit tehetnék? Nincsenek barátaim. Egy sem. Okokat tudok felsorolni, hogy miért... Álltalános iskolából nem maradtak igaz barátaim velük a kapcsolat el is hidegült.:/ 9.osztalyba kerülve velem együtt 6an vagyunk lányok és senkivel nem alakult ki baratság. Igazábol nem egy az érdeklődesünk. Egyetlen biztos pontom a barátom es a család . Ezen kivul semmim sincs. Kezdek depressziossa valni. Mit tegyek?:(:(:(
2012. júl. 1. 23:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

11 nappal később nem tudom, hogy követed-e még a válaszokat, de azért írok :)

Teljesen megértelek, milyen egy normális barátnő nélkül. Igaz, teljesen igazuk van az előttem szólóknak, hogy a család és a barát az nagyon fontos, sőt elég. De azért néha, tényleg szüksége van egy lánynak egy barátnőre, akivel megbeszélhet csajos dolgokat, elmehet vásárolni, stb. Igaz, ezeket az anyukáddal is megteheted, de gondolom, ő sem ér rá mindig.

Intelligens lánynak tűnsz (igaz, ezt így nem lehet megállapítani, de ezt gondolom) és azt hiszem, nem vagy olyan, mint a mostani "csak a külsőre adunk mindent és rázzuk a seggünket minden pasinak" cicababák. Tőlük kiráz a hideg. Talán a te osztálytársaid is ilyenek, azért nem egy az érdeklődésetek. Ilyen barátnőket ne is akarj, ezek csak felszínesek.

Én az egyik barátnőmet például az interneten ismertem meg és nagyon jól kijövünk. Azt javaslom, keress normálisabb közösségi oldalakat és keress ott egy a lakóhelyedhez közeli lányt. Én ajánlom a: www.interpals.net oldalt. Igaz, itt több külföldi van, de magyarból is akad és többségben nem a cicababa fajtából. Merj bátor lenni és írni annak, aki szimpatikus ;)

2012. júl. 16. 02:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. :) Igen jól veszed észre nem vagyok az a plázapi*sa rinyap*na stilus :) Az osztályom beli lányok (5 :( ) Mind mások mint én :) Ez nem azért van mert különc vagyok hanem pont igy alakult hogy más tilusuak, gondolkodásuak. :) Köszönöm a tippet szétnézek :)
2012. júl. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!