Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az mért van hogy félek? (lent...

Az mért van hogy félek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok akkor van amikor félek vagy bármilyen zajtól meg tudok ilyedni akár nappal van akár nem meg van egy fura érzésem mintha figyelnének mitől van ez???De ha van más is velem akkor nem félek semmi csak ha egyedül vagyok jön elő ez az érzés.Lehet hogy a sok horrorfilm miatt amiket nézek?? de azokon nem ilyedek meg volt olyan amin elaludtam... 18/F előre is kössz a válaszokat és ha lehet a bunkó válaszokkal kíméljetek kösz...
2009. júl. 8. 18:49
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen szerintem tényleg sokat nézel. Én is így vagyok ezzel, pedig én horrorfilet se nézek. Kösd le a figyelmedet, és sose rugaszkodj el a valóságtól. Kezdj el takarítani, TV-znil, hallgass vmi pörgős zenéket, bármit, amitől rájössz, hogy ez a VALÓSÁG, és nincsenek szellemek meg ilyen marhaságok.
2009. júl. 8. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

keveset vagy emberek közt, azért ijedc meg a zajoktol.

a horrorfilmek tudat alatt halálra ilyesztettek szerintem(hülyén hangzik de inkább ne nézd őket).

én is néztem nekem különösebb bajom nem volt a horrorral csak rájöttem hogy semmi értemük és inkább hülyére röhögöm magam akkor tuti nincs idő félni.

2009. júl. 8. 19:08
 3/10 anonim válasza:
69%
Jobban kéne,hogy ismerjelek,de az érzéseid legkevésbé csapják be a tudatodat. Lehet,hogy tényleg figyelnek,mert szellemek igenis vannak! De nem hiszem,hogy ártani akarnak neked,mert legtöbbször nem a személy,hanem a hely,vagy lakás miatt ragadtak ott. Persze kötődhet személyhez is,de a te esetedben szerintem nem erről van szó. Azt megfigyelted,hogy ez csak otthon a saját szobádban tőr rád ez az érzés,vagy máshol is? Figyeld meg,és NE FÉLJ!
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
nézd meg a barátok közt-öt este és ott választ kaphatsz rá:)
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Szellemek nincsenek, ezt mindenki tudja, aki már nem hord pelust :D
2009. júl. 8. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szia. én is ilyen félös vagyok, pedig én nem nézek horrorfimeket. de én csak este félek. attol hogy jön egy szellem,pedig nem is hiszek a szellemekben.....:)
2009. júl. 8. 19:44
 7/10 anonim válasza:
Szerintem butaság volt az egyik kommentel azzal rémítgetni, hogy szellemek igenis vannak, és hogy figyelnek stb. Ezt nem azért írom mert én totál szkeptikus vagyok és nem hiszek semmiféle megmagyarázhatatlan dologban. Az viszont biztos, hogy a te esetedben csak szorongásról van szó. Valószínű tényleg a horrorfilm hatása, ugyanis hiába nem félsz az agyad nehezen tudja feldolgozni a látottakat pont azért mert fogékony vagy ezekre a dolgokra de mégis azt mondod hogy nem létezik. Ilyenkor jön az hogy minden egyes hangra mozzanatra beindul az agyad és társít képzelődsz. Ezt azért írom mert én is ilyen vagyok, bár egyáltalán nem nézek horrort(nálam más váltja ki ezt az érzést). Sok időbe telt mire rájöttem hogy csak az agyam találja ki azt a sok hülyeséget. Általában az rázott helyre mikor rájöttem egy-egy állandó hangot, mocorgást mi okoz. És hidd el a szellemeknek nem az a heppjük hogy figyelnek és hangokkal rémisztgetnek, és az sem evidens hogy minden ház dugig van rémisztő lényekkel meg ártó szellemekkel. Viszont, ha 18 évesen sem tudsz túllépni ezeken a dolgokon jobb ha felkeresel egy pszichológust, és vele könnyeben fel tudod dolgozni ezt az állandó szorongást.
2009. júl. 8. 19:51
 8/10 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem tudtam leküzdeni ez kb 2 hónapja van így eddig semmi ilyen problémám nem volt és most nem tom mitől van
2009. júl. 8. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Huh. Ugyan ez.. Ha egyedül vagyok félek és olyan érzésem van mintha figyelnének, vagy mégis csak lenne valaki a házban.. Bármilyen kis pici zajtól sikítani tudnék.. Néha arra is gondoltam lehet szedni kéne valami gyenge nyugtatót..xD :S

Öö. enyhén sok horrort nézek.. volt amikor napi 2-t megnéztem..:D rendszeresen...Általában minden filmet össze csinálom magam..Ezért nézem.. De az utó hatások amikor egyedül vok már nem valami jo.. 1 ideje nem nézek ilyeneket, de még mindig ugyan ez a helyzet..

16/L

2009. júl. 11. 18:12
 10/10 Aubrey* válasza:
Én már kezdem kinőni hogy horrorfilmek után félek... régen ha megnéztem mondjuk olyan 3horrort alig tudtam elaludni késő este mert bennem voltak a dolgok és az olyankor rohadt szar hogy aludnál de nem mersz..meg minden kis zajra megijedsz...:/ olyankor behoztam a macskámat és vele aludtam:D:D:D az megnyugtatott:D
2010. júl. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!