Van egy barátnőm! Nagyon szeretem. De nem szeretnék vele találkozni mert félek! Minden új barátnőmnél így van. Mit csináljak?
A legrosszabb ami történik h rájöttök h nem illetek össze, de akkor meg minek halogatni?
Ha meg összeilletek minek félni?
Ez ilyen egyszerű..magad becsapására és álomvilágban tartására persze nyugodtan csinálhatod ezt..:)
Ha viszontszeret, akkor mondhatod, hogy a barátnőd, és ekkor nincs mitől tartanod. Ha viszont egyoldalúak az érzéseid, akkor sajnos csalódni fogsz.
Derítsd ki ügyesen, vonzódik-e hozzád. Ha úgy találod, hogy igen, megéri találkoznotok... Például írj neki, és találkozzatok már a jövő héten.
Nagy kalappal, ügyes legyél, szorítok érted! :)
Sztem pontosítsd a kérdést!
Ha már a barátnőd, akkor már találkoztál vele, nemde, és ezek alapján nem akarsz vele megint, vagy egyszerűen gyáva vagy hozzá... nem nagyon értem... talán harap az illető hölgy? Esetleg potencia (merevedési) gondjaid vannak? Nyugi ez a nagy stressztől van, ha van, ha lazítasz egy kicsit, elmúlik... Hány éves vagy?
Ha teis Lány vagy és Őis lány...??!
mitöl félsz??csak 1 barát..
csak jol érezheted vele magad ...nemlesz semmi gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!