Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van egy barátnőm! Nagyon...

Nvikka kérdése:

Van egy barátnőm! Nagyon szeretem. De nem szeretnék vele találkozni mert félek! Minden új barátnőmnél így van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 14:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%

A legrosszabb ami történik h rájöttök h nem illetek össze, de akkor meg minek halogatni?

Ha meg összeilletek minek félni?

Ez ilyen egyszerű..magad becsapására és álomvilágban tartására persze nyugodtan csinálhatod ezt..:)

2011. júl. 28. 14:54
 2/28 anonim ***** válasza:
41%
A barátnőd, de nem is találkoztál még vele? Férfi lehetsz.
2011. júl. 28. 23:15
 3/28 VGabi válasza:
Mitől félsz?
2011. júl. 29. 10:59
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem akarsz vele találkozni, akkor ne találkozz vele, ilyen egyszerű az egész. Nem kell nekem barátnő, ha ott van a bal kezed, vagy tőle is félsz?
2011. júl. 29. 12:25
 5/28 anonim válasza:
63%
Ha nem mersz találkozni vele, akkor szerinted mit fog hinni, hogy gyáva vagy!? Sokat nem veszítesz vele.
2011. júl. 30. 04:16
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha viszontszeret, akkor mondhatod, hogy a barátnőd, és ekkor nincs mitől tartanod. Ha viszont egyoldalúak az érzéseid, akkor sajnos csalódni fogsz.

Derítsd ki ügyesen, vonzódik-e hozzád. Ha úgy találod, hogy igen, megéri találkoznotok... Például írj neki, és találkozzatok már a jövő héten.

Nagy kalappal, ügyes legyél, szorítok érted! :)

2011. júl. 30. 04:37
 7/28 anonim válasza:

Sztem pontosítsd a kérdést!

Ha már a barátnőd, akkor már találkoztál vele, nemde, és ezek alapján nem akarsz vele megint, vagy egyszerűen gyáva vagy hozzá... nem nagyon értem... talán harap az illető hölgy? Esetleg potencia (merevedési) gondjaid vannak? Nyugi ez a nagy stressztől van, ha van, ha lazítasz egy kicsit, elmúlik... Hány éves vagy?

2011. júl. 31. 07:03
 8/28 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 13 éves!ő is fél ezt tiztáztuk!:)xdxd
2011. júl. 31. 18:29
 9/28 anonim válasza:

Ha teis Lány vagy és Őis lány...??!

mitöl félsz??csak 1 barát..

csak jol érezheted vele magad ...nemlesz semmi gáz..

2011. aug. 1. 08:11
 10/28 A kérdező kommentje:
de attól félek hogy én nem az a súlycsoport mint én mondjuk,meg ő szebb...éssss :$
2011. aug. 1. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!