Nvikka kérdése:
Van egy barátnőm! Nagyon szeretem. De nem szeretnék vele találkozni mert félek! Minden új barátnőmnél így van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 14:01
21/28 A kérdező kommentje:
nem az olyanok véleményét kérdeztem akik csak ilyeneket tudnak írni!érdekes mások tudnak értelmes dolgokat írni amiknek a hasznáát veszem?????
2011. aug. 10. 08:30
22/28 anonim válasza:
jó bocs ne haragudj.am nem értelek mért izgulsz.látásból ismered,és nem randi lesz egy faszival.akkor?
23/28 anonim válasza:
Tejóég .. nem ogre, hanem ember. Nem kell félni tőle nem bánt
24/28 A kérdező kommentje:
tudom....deee...mégis más!!kicsit már máás mert azóta többet beszéltünk szóóval...:D
2011. aug. 11. 07:48
25/28 anonim válasza:
Jajj csajszi de ha ilyet nem mersz nem fogsz merni pasizni se és akkor nem lesz senkid ... nem szabad futni hagyni az esélyeket ,legyél bátor ;)
26/28 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok!van időm pasizni!!! nem érdekelnek azok a lányok akiknek volt már ezer meg ezer pasijuk....
2011. aug. 12. 06:55
27/28 anonim válasza:
ha ez a véleményed minek kérdezel ilyet??? Akkor ne talizz senkivel, hisz ráérsz még ..
28/28 anonim válasza:
A pasizás meg csak példa volt x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!