Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen gyüjtőgetési hajlamod van?

Milyen gyüjtőgetési hajlamod van?

Figyelt kérdés
pl.: cd, vlmijen újságok stb...
2009. júl. 8. 18:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Az enyém ilyen "virtuális": mindenféle képet lementek a netről, de már annyi van, hogy fúú.... De mindenről, ami csak megtetszik, de nem sok értelme van, mert utána nem is nézem őket.. :D
2009. júl. 8. 18:41
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Képeslap és szalvéta:) Már nagyon sok van mindkettőből:D
2009. júl. 8. 18:42
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

ööö

amik kifogynak tollbetétjeim, azokat elrakom egy dobozba:D

majd késöbb előveszem, és mondom "húú, jó sokat írtam"

elég beteg :D:D

2009. júl. 8. 18:43
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
tollak, füzetek, régi telefonkártyák( a telefonfülkébe használható) ebből több, mint 100 van:D
2009. júl. 8. 18:44
 5/22 anonim ***** válasza:
98%
Első vagyok, ha gyűjtögetésnek számít, akkor az ÖSSZES eddigi tankönyvem és füzetem (most ballagtam gimiből) megvan, rengeteg kiskori játékom is megvan, rengeteg kinőtt ruhám is megvann... :D De ez inkább valami "felhalmozási" szenvedély lehet :)
2009. júl. 8. 18:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
én a teás + a citrompótlós dobozokat gyűjtöm, már nem tudom hány éve... nagyon sok van, mert imádom a teát XD
2009. júl. 8. 18:49
 7/22 anonim ***** válasza:
98%
Kedvenc gyűjteményem bögrékből,poharakból áll.Több mint 100 db.Rengeteg kinderfigurám van.Hütőmágnessel 2 hütő van tele.Dvd film kb. 540 db.De van még 10 évnyi Bravo újságom.Ezt már nem veszem,de a Bravo Girl-t ill. a 100 x Szépet még mindig veszem.Most hirtelen ennyi jut eszembe
2009. júl. 8. 18:54
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Én pénzt gyűjtök.
2009. júl. 8. 18:55
 9/22 anonim ***** válasza:
98%
Húú hát én ha látok valami olyan dolgot, amiben megvannak a szivárvány sznei, vagy csak asimán nagyon színesek akkor általában akármi az meg kell vennem :) Ezen kívül még van itthon egy csomó flitter és csillám és nem is használom fel, de mindig csak egyre töb lesz :D Ha ez is gyűjtési hajlamnak számít, minden héten megveszem a Képes sportot :)
2009. júl. 8. 18:58
 10/22 anonim ***** válasza:
96%
18:44 es vok( toll,füzet) még a teás filterek papírjait/csomagolásait is gyűjtöm:Dabból is rengeteg van
2009. júl. 8. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!