Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Többen k*vásnak tartanak, mit...

Többen k*vásnak tartanak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a problémám, hogy az osztályomban is meg az ismeretségi körömben is többen k*vásnak tartanak. Azért, mert sminkelem magam, festve van a hajam, szolizom és divatosan öltözködöm. Igazából nekem így jó, nekem így tetszik, akkor mi a bajuk vele? Sokáig próbáltam nem törődni evvel, de már nagyon zavar. Ráadásul nem egy barátnőm van, aki szintén így gondolja, vagy legalább is gondolta. (Ők mondták egy beszélgetésünk során.) Tudom, ilyenkor mindenki azt mondja (amivel egyet is értek), hogy az ilyen, az nem barátnő. Pedig ők tényleg nagyon jó barátnőim, és rengeteget segítenek, szóval csak az igazat mondták. De tényleg egyre jobban zavar, hogy ha már a barátnőim nem is, de a legtöbb lány így gondolja ( vagy néhány fiú is, nem tudom).

Viszont én nem akarok ezen változtatni, mert nincs elég önbizalmam és a smink, a haj meg a jó cuccok egy kicsit legalább segítenek. Pontosabban nem is az, hogy nem akarok..... nem tudok változtatni. :-/

Segítsetek légyszi!ˇˇ

16/L

2012. jún. 29. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyél egy picivel csúnyább és máris nem fognak rád irigykedni.
2012. jún. 29. 12:57
 2/11 IgaziLulu121 ***** válasza:
ha nem is akarsz változni akkor szard le öket mi most mit tudnánk segíteni? (nem provokálásból monom)
2012. jún. 29. 13:00
 3/11 IgaziLulu121 ***** válasza:
Lehet hogy csak irigykednek.
2012. jún. 29. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy azért mondanák rá mert irigykednének lehet hogy úgy öltözködik hogy egyből a ku*vák jutnak az eszükbe róla vagy lehet hogy a személyiségével van valami bajuk(például egoista,elkényeztetett vagy mit tom én)
2012. jún. 29. 13:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, aki eddig írt!!:-)

Amúgy, utolsó:

Bocsi, de én azt írtam, hogy divatosan öltözködöm, nem úgy mint egy k*va. És nem vagyok egoista..... azt is írtam, hogy nincs önbizalmam. És szerintem ez a kettő nem passzol. Ha az egyik jellemez valakit, akkor a másik nem.:-)

De azért köszönöm, hogy leírtad a véleményedet!:-)

2012. jún. 29. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk hogy neked mi a divatos?sokaknak más a "divatos".Nem tudjuk hogy beszélsz ,hogy viselkedsz,mi a "divatos számodra.Kérdezd meg hogy pontosan mi baj van a ruhával,a festet hajjal stb.Ha nem akarsz változni akkor ne változz ennyi
2012. jún. 29. 14:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Okés, köszi :)
2012. jún. 29. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Mostanság, sajnos, általában aki divatosan öltözködik az egyenlő azzal, hogy k*rvásan. Néhány ember így látja a dolgokat, és ez keveredik az átlaggal. Szerintem nem kéne velük foglalkoznod, később lesznek sokkal komolyabb problémáid is. Ne változtasd meg magad, pár primitív, és összeszűkült gondolkodású kislány miatt. 16 éves vagy, tanulj, készülj az életre, és legyél önmagad, és ha nem érzed jól magad a barátnőid társaságában, akkor keress olyan barátokat, akik megbecsülnek téged, és rendesen közlik veled a véleményüket, és nem rosszindulatból.
2012. jún. 30. 09:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:D
2012. jún. 30. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Figyelj. A külsődön kívül volt olyan megnyilvánulásod ami ezt igazolja? pl: seggrázás, nyilvános gusztustalan flörtölés, stb... mert ha igen hát akkor bizony nem téved senki... nézz körül és nézz magadba h biztos h nincs semmi valóságalapja? Ha meg nincs akkor meg miért foglalkozol vele? persze lehet h a bnőid is először ezt gondolták de most már csak nem... ha zavar akkor ismerkedj meg mindenkivel és BIZONYÍTSD BE h több vagy annál mint amit látnak !
2012. aug. 24. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!