Miért rajzolok unalmamba, mindig térbeli négyszöget?
én mindig elkezdek térbeli kockákat rajzolgatni dekorálni és mindenféle ház doboz és egyéb ilyenek jönnek ki
szoktam még térhatású gömböket meg néha elkezdek rajzolni csigavonalat aztán folyamatosan naponta rajzolok hozzá valamit és mindig egy "fa" jön ki belőle
Aki sokszor rajzol négyzetet, két lábbal áll a földön: nem akar többet, mint amije van, elfogadja az életét, tudja, hogy mindenért meg kell küzdenie. A besatírozott négyzet ellentmondásos személyiséget takar, aki belső bizonytalanságát külső határozottsággal szeretné leplezni. Az egymásba rajzolt, sorozatos négyzetek az öntörvényű ember sajátjai. A kocka egy megbízható embert takar, aki összhangban van önmagával.
Én is mindig négyzetet, meg kockát rajzolok.
"Aki sokszor rajzol négyzetet, két lábbal áll a földön: nem akar többet, mint amije van, elfogadja az életét, tudja, hogy mindenért meg kell küzdenie. A besatírozott négyzet ellentmondásos személyiséget takar, aki belső bizonytalanságát külső határozottsággal szeretné leplezni." és ez tök igaz rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!