Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez talán egy kicsit brutális...

Ez talán egy kicsit brutális kérdés lesz, de kíváncsi vagyok rá. Mit tennétek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Ha például valaki - vagy valakik - elrabolna, elvinne autóval egy erdőbe, nem tudnád hol vagy; megerőszakolna, megvagdosná a testedet, elmondana mindennek, aztán ott hagyna meztelenül az erdőben.
2009. júl. 8. 08:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak: jó ötlet hívjuk a 112-őt:D én nem is tudom elképzelni mit csinálnék kiugarana a szívem a helyéről de képtelen vagyok elképzelni és nem is akarom brrr
2009. júl. 8. 22:30
 12/28 anonim ***** válasza:
82%

Minél tovább ott tartanám azt az embert, próbálnék beszélgetni vele, és közben próbálnék kikeveredni az erdőből, ha tudom már, hogy hol vagyok, azt mondom rosszul vagyok, vagy wcznem kell és ha elenged akkor felhivnám, valami barátomat, és megmondanám hol vagyok, és vegyen fel, csak aztán hívnám a rendőrséget, ha a barátom odaért, villám gyorsan beugrok a kocsiba és kész.

Egyébként az egyik kedvenc filmem, hogy Mi a teendő? Imádom nézni!

2009. júl. 9. 15:19
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Még, hogy menekülni.. Utána mennék.. Az tuti kinyírnám a saját késével, amivel megvágdosott!! Bennem nagyobb lenne a bosszú, mint a menekülés iránti vágy.. Vagy miközben éppen belém élvez valahogy elvenném tőle a kést és elvágnám a nyakát.. 100%, h nem élné túl.. Utána persze eluralkodna rajtam a pánik és én nem stoppolnék, hanem futnék a következő településig... Ott elmennék az örsre és mindent elmondanék!! Engem nem ültetnének le, önvédelem miatt.. Ez még jobb történet lenne, ha Amerikába lenne.. Itt magyarországon nem tudnék ilyet elképzelni.. Mármint Erdőben üldözős jelenetet..
2009. júl. 11. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:

nos a válaszom is kicsit brutális lesz, de meg lehet érteni.

csak az eszméletlen embert lehet elrabolni, és ilyeneket tenni vele, vagy azzal aki hagyja. aki nem állna ellen egy ilyennek teljes erejéből, az utána ne sírjon...:)

üdv

25/F

2010. máj. 23. 19:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem tiltakoznék semmi ellen. Mert ha nem akar megölni, lehet azért ölne meg mert pánikba esett miattam. Ezek után keresnék egy utat és megpróbálnék kimászni. Nem stoppolnék meg ilyenek mert akkor otthagynak, kifeküdnék az út közepére, úgy kiszállnak (jobbik esetben) és hívják a mentőket.

De szerintem mire találnék egy utat elvéreznék.

2010. máj. 23. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:

A b*zik nem igazán tudnának összevágdosni

18/F

2010. máj. 23. 22:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Kedves 19:29 es!

Kívánom, hogy veled, a barátnőddel vagy ismerőseiddel soha, de soha ne forduljon elő ilyesmi! Férfi szemmel ez elég más. Ha ott vagy egy 45kg-s nőként és 3 izmos fickó fog le egyszerre, akkor aztán bármit csinálhatsz...

2009-07-08 20:47-es

2010. máj. 23. 23:28
 18/28 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdésre elég nehéz választ adni. Hiszen más itthon ülve a gép előtt bepötyögni a betűket, és más az, amikor megalázva, összevagdosva fekszel egy erdőben.

Egyébként attól függ, mennyire vagdosna meg. Ha annyira, hogy még tudok menni, akkor megpróbálnék kikerülni az erdőből, és beállnék minden kocsi elé. Nem hiszem, hogy akkor az zavarna leginkább, hogy nincs rajtam ruha. Kórház, rendőrség... Utána talán öngyilkos lennék az emlékek miatt. Egy idegroncs lennék, az biztos. :S Egy másik lehetőség, hogy hagyom magamat elvérezni az erdőben. És végül egy harmadik lehetőség: ha adódna rá lehetőség, akkor eltitkolnám a szüleim és mindenki más elől is. De kétlem, hogy nem vennék észre...

Küzdeni nem nagyon tudnék a támadó ellen, mert 15 éves, 44 kg-os, 164 centis lány vagyok.:D De kitudja...

2010. máj. 24. 00:01
 19/28 anonim ***** válasza:

Én küzdenék, és mindent megtennék, h megakadályozzam, h megalázzon. És még bosszút is állnék.

Igen, küzdenék, minden erőmmel, a magam 15 évével, 155 centimmel és 45 kilómmal, mert elég szívósnak érzem magam ahhoz, h legalább tiltakozzak, és ne engedjem. Tuti helyben tudnám hagyni a(z egyik) fószert, egy óvatlan pillanatban :D és onnantól már csak menekülni kell...de ha van nála(náluk) puska, azt ellopom, és le is kaszabolom őt(őket)!!!!!!!!!!!! hadd hulljon a férgese....

2010. máj. 24. 00:58
 20/28 anonim ***** válasza:

kedves 23:28

nem tudom mennyire vetted ki a szavaimból, de mentalitás kérdése az egész, lélekjelenlété, és csak azt akartam kihozni az egészből, hogyha valaki nem áll ellen, tehát hagyja magát, akkor az ne sírjon. Egyébként meg 3 izmos fickó egy izmos fickót is lefog, Na de kérdés, hogy hogyan jutnak el erre a pontra. Előtte millió esély van a szabadulásra, de aki csak ül és csöndben magába fordul, nos azzal nem lehet mit kezdeni. Erről beszéltem, az őszintét megvallva. De köszönöm a jó kívánságokat, és viszont adom neked. :)

üdv

25/F

2010. máj. 24. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!