Miért nem lehet mindenki helyes? Miért vannak olyan csúcspasik, akik mérföldekkel jobbak a csúnyábbaknál?
Figyelt kérdés
Például nem tudom megérteni, hogy Kimi Raikkönen hogy lehet ennyire szexi. Az egész világon egyedülállónak tartom. Persze, vannak még más szexi pasik is, azonban van egy csomó átlag alatti, nem helyes.
2009. júl. 7. 15:55
11/11 anonim válasza:
Én értem. Lehetne mindenki szép úgy, hogy nem is néznének ki ugyanúgy. Gondoljunk csak bele. Rengeteg 9 pontos csaj van a világban. Mind gyönyörű, de kétlem, hogy mind ugyanúgy nézne ki. Ha mindenki 8-9 esnek nézne ki sokkal jobb lenne. Nem lennének ekkora eltérések. Egy pici szépségbeli különbséget kompenzálhat jó stílus. Viszont egy csúnya ember jó stílussal is nagyon kevés egy széphez képest. Nincs esélye vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!