Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem lehet mindenki...

Miért nem lehet mindenki helyes? Miért vannak olyan csúcspasik, akik mérföldekkel jobbak a csúnyábbaknál?

Figyelt kérdés

Például nem tudom megérteni, hogy Kimi Raikkönen hogy lehet ennyire szexi. Az egész világon egyedülállónak tartom. Persze, vannak még más szexi pasik is, azonban van egy csomó átlag alatti, nem helyes.

[link]

2009. júl. 7. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Én nem igazán értem a kérdésedet.Mindenki nem lehet helyes?Nos hát mindenkinek más tetszik.Lehet aki nekem eszméletlen jó pasi és eldobom a hajam tőle,arra te azt mondod,hogy kidobod a taccsot.Szóval ezt így nem lehet...és ebből kifolyólag egyforma sem lehet senki...
2009. júl. 7. 16:06
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Mert mindenki máshogy néz ki, és mindenkinek más tetszik. Ha mindenki helyes lenne SZÁMODRA, akkor számomra lehet, hogy mindenki ronda lenne... Mivel nekem pl nem tetszik Kimi R. Szóval...
2009. júl. 7. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:

csak nem te voltál aki kb.2 napja ugyanezt a hülyeséget felvetetted,h.Kiminél nincs jobb pasi,fel se tudod fogni milyen jóképű blablabla...:OO

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__30..

törődj már bele h.különbözőek vagyunk,ez a jó.nincs olyan pasi /nő aki mindenkinek bejön..spec.Kimi szerintem RONDA.Az átlagnál is bárgyúbb képe van..neked bejön,meg sokaknak,nekem és másoknak nem..ennyi.

nem kell ezen annyit filózni.

ha nem te tetted fel a 2 nappal ezelőtti kérdést,akkor a letolást vedd semmisnek!a többi viszont igaz...

2009. júl. 7. 16:35
 4/11 anonim ***** válasza:

16.35-nek.Én is pont erre gondoltam,hogy megint ugyanaz az "ügyvédjelölt" írt aki a múltkor is....Miért kell ennyire lovagolni azon,hogy a pasas jóképű vagy sem? nem mindenkinek jön be....de ettől még nem dől össze a világ!!!

Örülj annak,hogy neked tetszik,és ha úgy tartja a kedved tegyél ki a szobád falára róla sok képet,és puszilgasd,dédelgesd egész nap...megteheted,szíved joga...

2009. júl. 7. 17:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt mondom, hogy jó lenne ha mindenki szép lenne. Minden nő és pasi is. Sokkal igazságosabb lenne a világ. Átlagosan nézek ki, de így is rohadt nehéz dolgom van a csajoknál, bezzeg a jóképüek nagyon könnyen ismerkednek, kerülnek közeli kapcsolatba a csajokkal.

Lehet lepontozni, de ez az igazság.

2009. júl. 7. 17:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Na végre! Az utolsó kommentelő megéretette a kérédsem. Itt nem feltétlen Kimiről van szó, hanem arról, hogy miért nem lehet mindenki helyes, hiszen vannak olyan emberek, akik nagyon keveseknek jönnek be előnytelen külsejük miatt.
2009. júl. 7. 17:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha mindenki "helyes" lenne, akkor végülis senki nem lenne az, mert nem lennének csúnyábbak akihez képest ők jobban néznének ki :)
2009. júl. 7. 17:26
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ha mindenki "helyes" lenne, akkor végülis senki nem lenne az, mert nem lennének csúnyábbak akihez képest ők jobban néznének ki :)"

Bocs az offért, de ez egy hülyeség. A szép a másik szép mellett is szép. Az nem ront igazán a szépségén. Esetleg nem tűnik úgy ki, mint egy csúnyább mellett.

2009. júl. 7. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy mindenki szép legyen ahhoz mindenkinek tök ugyanúgy kéne kinéznie. Annak meg mi értelme lenne? Ha már valaki kicsit is eltérne akkor már nem lenne ugyanolyan szép mint a többi, vagy éppen hogy szebb lenne... ohh hát remélem érthető mire gondolok.:D Jó ez így ahogy van.
2009. júl. 7. 17:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, hiszen mindenkinek más a szép. Tehát lehetnének eltérő külsők, csak mindenki sok más embernek tetszene. Valahogy így képzelem, csak sokan nem értik, mit akartam ezzel kifejezni.
2009. júl. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!