Miért nem lehet mindenki helyes? Miért vannak olyan csúcspasik, akik mérföldekkel jobbak a csúnyábbaknál?
Például nem tudom megérteni, hogy Kimi Raikkönen hogy lehet ennyire szexi. Az egész világon egyedülállónak tartom. Persze, vannak még más szexi pasik is, azonban van egy csomó átlag alatti, nem helyes.
csak nem te voltál aki kb.2 napja ugyanezt a hülyeséget felvetetted,h.Kiminél nincs jobb pasi,fel se tudod fogni milyen jóképű blablabla...:OO
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__30..
törődj már bele h.különbözőek vagyunk,ez a jó.nincs olyan pasi /nő aki mindenkinek bejön..spec.Kimi szerintem RONDA.Az átlagnál is bárgyúbb képe van..neked bejön,meg sokaknak,nekem és másoknak nem..ennyi.
nem kell ezen annyit filózni.
ha nem te tetted fel a 2 nappal ezelőtti kérdést,akkor a letolást vedd semmisnek!a többi viszont igaz...
16.35-nek.Én is pont erre gondoltam,hogy megint ugyanaz az "ügyvédjelölt" írt aki a múltkor is....Miért kell ennyire lovagolni azon,hogy a pasas jóképű vagy sem? nem mindenkinek jön be....de ettől még nem dől össze a világ!!!
Örülj annak,hogy neked tetszik,és ha úgy tartja a kedved tegyél ki a szobád falára róla sok képet,és puszilgasd,dédelgesd egész nap...megteheted,szíved joga...
Én meg azt mondom, hogy jó lenne ha mindenki szép lenne. Minden nő és pasi is. Sokkal igazságosabb lenne a világ. Átlagosan nézek ki, de így is rohadt nehéz dolgom van a csajoknál, bezzeg a jóképüek nagyon könnyen ismerkednek, kerülnek közeli kapcsolatba a csajokkal.
Lehet lepontozni, de ez az igazság.
"Ha mindenki "helyes" lenne, akkor végülis senki nem lenne az, mert nem lennének csúnyábbak akihez képest ők jobban néznének ki :)"
Bocs az offért, de ez egy hülyeség. A szép a másik szép mellett is szép. Az nem ront igazán a szépségén. Esetleg nem tűnik úgy ki, mint egy csúnyább mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!