Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eddig azt hittem átlagosan...

Eddig azt hittem átlagosan nézek ki, de úgy tűnik r_hadt ronda vagyok, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Feltettem egy random flegma képet netre, hogy véleményt kérjek, de két ismeretlen nem válaszolt pozítívan. Eddig azt mondták akik ismernek hogy szép vagyok, de úgy látszik ezek csak szubjektív vélemények voltak.. ezek után már szégyellek emberekkel találkozni vagy a szobámból ki menni. Az öngyilkosságon gondolkozom. A mai világba egy ronda kinézettel nem lehet semmire vinni. Utálom magam és a tudatot is hogy csak a halállal tudok megszabadulni magamtól. 19L
2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Két idegen válaszára adsz, akik jó eséllyel csak trollkodnak veled, hát gratulálok. Nem hiszem, hogy ronda lennél, de az biztos, hogy hülye igen...
2012. jún. 25. 20:35
 22/27 anonim válasza:

"Eddig azt mondták akik ismernek hogy szép vagyok, de úgy látszik ezek csak szubjektív vélemények voltak."

Miért, a nem pozitív vélemények nem voltak szubjektívek?

2012. jún. 25. 21:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mintha ezt a kérdést én írtam volna:S Nekem anyukám mondja mindig, hogy milyen szép vagyok, és hogy majd kapkodni fognak utánam. Aha, persze...Sokkal csúnyább és ordenárébb lányoknak van/volt már álompasijuk, nekem meg csak eddig egy jutott és az is kihasznált. Remek. Szerintem én sem sokáig élek már.

19/L

2012. jún. 26. 15:39
 24/27 anonim ***** válasza:
Te is küldj képecskét *.*
2012. jún. 26. 17:18
 25/27 anonim ***** válasza:

nekem senki nem küldött még :D

ebből is kimaradok?!..

2012. jún. 27. 19:44
 26/27 anonim ***** válasza:

nekem se :/

bár a te 36%-oddal aggódhatsz is, nem túl bizalomgerjesztő :D

2012. jún. 27. 19:52
 27/27 anonim ***** válasza:
:DDDD megvan annak az oka, általában csak lepontoznak mert nem tetszik nekik az igazság :)
2012. jún. 28. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!