Eddig azt hittem átlagosan nézek ki, de úgy tűnik r_hadt ronda vagyok, hogy lehet ezt feldolgozni?
23:54 vagyok
Nekem nem egyszer mondták, hogy ronda vagyok de le se sza**am mivel nem érdekel mit gondol más. Személy szerint tudom magamról, hogy nem vagyok az a szép gyerek de attól függetlenül önbizalommal tele lépek ki az utcára.
00:33 vagyok...
azért kíváncsi lennék h h nézel ki, ha gondolod küldj egy képet priviben és megmondom őszintén a véleményem , persze csak egy lehetőség nekem mind1 végülis... mint minden más is, én már valahogy mindenre magasról szarok :)
Azért élőben máshogy néz ki mindenki mint egy sz.ros képen :)
Ha gondolod szivesen megitéllek én is akár élőben is mint idegen, hacsak nem az ország másik felében laksz..
23:54/01:14 vagyok...
most már nem kevesen kértek képet az utolsó kettő ember is kíváncsi rád velem együtt :)
Ha gondolod küldhetsz egy képet privátban.:)
Egyébként meg mindenki szép a maga módján! Nincs csúnya ember!
Én is önbizalomhiánnyal küzdök, de a barátnőim el tudják hitetni velem, hogy nem vagyok csúnya...:)
És egyébként is, két ismeretlen embert ki nem sz*r le, már bocsánat.:) Az a lényeg, hogy az ismerősök mit mondanak és, hogy te mit gondoltál eddig magadról!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!