Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eddig azt hittem átlagosan...

Eddig azt hittem átlagosan nézek ki, de úgy tűnik r_hadt ronda vagyok, hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Feltettem egy random flegma képet netre, hogy véleményt kérjek, de két ismeretlen nem válaszolt pozítívan. Eddig azt mondták akik ismernek hogy szép vagyok, de úgy látszik ezek csak szubjektív vélemények voltak.. ezek után már szégyellek emberekkel találkozni vagy a szobámból ki menni. Az öngyilkosságon gondolkozom. A mai világba egy ronda kinézettel nem lehet semmire vinni. Utálom magam és a tudatot is hogy csak a halállal tudok megszabadulni magamtól. 19L
2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Adom az utolsó két ember válaszát és amúgy én is kíváncsi lennék rád :) esetleg ha már nem is nyilvánosság elé de privátban nem mutatod meg a képet? :D
2012. jún. 24. 23:54
 12/27 anonim ***** válasza:
én fiú vagyok és eddig abban a tudatban éltem h jóképű vagyok... érdeklem az embereket stb.. de rájöttem h tévedtem .. azóta konkrétan meghalt bennem valami, ami nem csoda mert 20 évig álomvilágban éltem.. szval megértelek..
2012. jún. 25. 00:33
 13/27 A kérdező kommentje:
00:33 most kifejezted, amit érzek meghalt bennem valami, ami 19 évig bennem volt:/ szörnyű érzés
2012. jún. 25. 01:05
 14/27 anonim ***** válasza:

23:54 vagyok

Nekem nem egyszer mondták, hogy ronda vagyok de le se sza**am mivel nem érdekel mit gondol más. Személy szerint tudom magamról, hogy nem vagyok az a szép gyerek de attól függetlenül önbizalommal tele lépek ki az utcára.

2012. jún. 25. 01:14
 15/27 anonim ***** válasza:
Válassz a ronda pasik közül ;)
2012. jún. 25. 01:26
 16/27 anonim ***** válasza:

00:33 vagyok...

azért kíváncsi lennék h h nézel ki, ha gondolod küldj egy képet priviben és megmondom őszintén a véleményem , persze csak egy lehetőség nekem mind1 végülis... mint minden más is, én már valahogy mindenre magasról szarok :)

2012. jún. 25. 01:26
 17/27 anonim ***** válasza:

Azért élőben máshogy néz ki mindenki mint egy sz.ros képen :)

Ha gondolod szivesen megitéllek én is akár élőben is mint idegen, hacsak nem az ország másik felében laksz..

2012. jún. 25. 01:33
 18/27 anonim ***** válasza:

23:54/01:14 vagyok...

most már nem kevesen kértek képet az utolsó kettő ember is kíváncsi rád velem együtt :)

2012. jún. 25. 01:46
 19/27 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nem lehet komoly! Ki van zárva! Ilyen ember nincs is!
2012. jún. 25. 09:46
 20/27 anonim válasza:

Ha gondolod küldhetsz egy képet privátban.:)

Egyébként meg mindenki szép a maga módján! Nincs csúnya ember!

Én is önbizalomhiánnyal küzdök, de a barátnőim el tudják hitetni velem, hogy nem vagyok csúnya...:)

És egyébként is, két ismeretlen embert ki nem sz*r le, már bocsánat.:) Az a lényeg, hogy az ismerősök mit mondanak és, hogy te mit gondoltál eddig magadról!!

2012. jún. 25. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!