Mit jelent az, ha valaki teljesen osszetor szerelmi bánat miatt? Miket csinál?
Saját magamat be tudom mutatni:
-Teljesen letört.
-Antiszociális.
-Ha szerelmes, de reménytelenül, csak tetteti, hogy jó kedve van.
-Egyik pillanatról a másikra képes akár zokogni is.
-Magát okolja, hogy nem elég jó.
-Nem találja a helyét, sehol nem érzi jól magát.
Legalábbis én ezeket élem át. Remélem segíteni tudtam a válasszal.
Én ilyenkor próbálom tartani magamat aztán haza érek és összeesek és szinte fuladásig sírok:SSS
barátnőimnek sem mondom el ha ilyen történik csak annyit mondok hogy rosszul esett a szakítás.De volt már olyan hogy nem bírtam tovább és elbőgtem magam az iskolában,de akkor is kimentem barátnőimmel a wcbe hogy senki más ne lássa.
Általában bosszút állok de csak ilyen finom bosszút,hogy megbánja hogy megcsalt vagy szakitott velem.Iyenkor ők könyörögnek hogy fogadjam vissza,de ekkor már mivel kiismertem őket nemet mondok.Lehet hogy nem nagy bosszú,de én sokkalsokkal jobban érzem magam utána.
Amúgy nekem kb.fél év szokott lenni a felejtési idő és utána egyre kevesebbek a sírások,kevesebbet gondolok rá.
21/L
Sose sírok, sose állok bosszút. :/
Fél év??? Utolsó: még fiatal vagy (pár évvel idősebb vagyok nálad), néhány év múlva már te is könnyebben veszed, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!