Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Áhh ez kudarc! 21 éves szűz...

Áhh ez kudarc! 21 éves szűz pasi vagyok. Egyetlen erősségem a kinézetem, de nincsenek barátaim se. A lányoktól egyenesen félek, még rájuk mosolyogni sem merek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 23:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Hát igen. Sajnos a kinézet önmagában édes kevés. Az kb. a 0. szűrő. Utána jön, hogy mennyire vagy magabiztos. Aztán ha megtetted az első lépést jön a többi szűrő. Mennyire vagy szórakoztató/unalmas, mennyire vagy figyelmes. Aztán, ha ezen is átvergődsz, akkor jöhet az, hogy mennyire vagy jó az ágyban, stb.

Hosszú távon pedig majd előjön, hogy mennyit vagy képes feláldozni az életedből a családért, mennyi pénzt tudsz megkeresni nekik, stb.

Szóval kérdező: ha egyetlen erősséged a kinézeted, de minden másban gyengeségeid vannak, akkor sajnálom, de így jártál.

2012. jún. 23. 23:48
 12/21 A kérdező kommentje:
kék, de ez nem lényeg. nem azzal van a baj hogy nem vesznek észre, hanem azzal hogy egyszerűen lebénulok már akkor is ha megpróbál szemezni velem egy csaj... reflexből lehajtom a fejem. ez már nagyon idegesít, kellene valamit kezdenem ezzel a problémával.
2012. jún. 23. 23:48
 13/21 anonim ***** válasza:
Buliba szoktál járni? Mármint ahol lányok is vannak.
2012. jún. 23. 23:50
 14/21 A kérdező kommentje:
kivel járjak? nincsenek barátaim...
2012. jún. 23. 23:53
 15/21 anonim ***** válasza:
10%
leszek én...de csak akkor ha megnyalod a fosókámat
2012. jún. 23. 23:54
 16/21 páff.. válasza:
51%
elôször az ideális baráti társaságot kell megtalálnod,törtetés(önbizalom,hit,...) nélkül semmi nem megy! én ezen vagyok túl lassan 2éve, hidd el megéri, legnagyobb öröm a sikerélmény, nameg amikor megtanulsz barátkozni és minden társaságbol befûzöd a legjobb pinákat:D aztán eljutsz oda h megtetszik a pultos lány és órán belül bevisz szobára:)) kezdet nehéz, de megéri kicsit törni magad (az öszinte szivem-csak ugy átdobtam amit keserves munkával tanultam meg, a többiért már fizetni kell..:DD)
2012. jún. 24. 00:35
 17/21 anonim válasza:

Igen,először barátokat kéne szerezni..kezd neten,folytasd a környezetedben, aztán idővel menni fog az egész:)

írj ha gondolod:D

2012. jún. 24. 09:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod priviben beszélhetnénk, mert nálam is teljesen ugyanez a probléma.

21/F

2012. jún. 24. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Én f 26 ként kurv,ára nincs senkim, igaz nem is zavar, fejben belül vannak a komoly gondok, de ez hogy félni a nőktől tiszta butaság. Megesznek , vagy mi? Túl komolyan veszed őket, fogd fel hogy a férfi a domináns, a nők meg az esetleg ha jólesz kategoria. Így kell hozzáálni, és félvállról kell venni őket, mert nem történhet semmi rossz, ha beszélsz velük, feltéve persze ha jószántadból van is miről velük. Csak úgy puncira pályázva a semmiről erőlködve beszélgetni az nem túl nagy élmény, azt hagyni kell a francba.
2012. jún. 27. 11:18
 20/21 anonim válasza:
Szia, először is azt kérdezném hogy hol laksz?Egyetemre jársz? Ha igen, akkor először is menj el egyetemi bulikra, akár egyedül is, és próbálj meg összebarátkozni egy másik egyedül lévővel. Lehet pasi vagy nő is, a lényeg hogy legyen valami téma amit kiveséztek. Amúgy ha beszélgetni akarsz, írj rám privátba. Ha tudok, segítek :) 18L
2012. júl. 1. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!