Hogyan tudnám kiölni az érző, emocionális, szánalmas részemet és másrészt hogyan tudnám elérni, hogy ne vágyjak többet a szexre, illetve, hogy ne izgathassanak fel szexuálisan, ne keltsenek bennem vonzalmat a naponta általam látott lányok?
Arról nincsenek értesüléseim :D
De mi a gond veled, hogy ennyire nem találsz senkit? :)
1.kimész az erdőbe és ott fogsz élni Bear Grylls módjára
2.nem leszel többé ember..hanem mit tudom én..leszel egy delfin!
3.majd a következő életedben megpróbálod
ma 22:42
Csak olyan igénytelen, csúnya, kövér lányok tapadnának rám, akikhez nem tudok vonzódni, csak undorodni. Felszínes válogatós szemét állat vagyok, ahogy a mai lányok is. Bizony a csúnya lányok is válogatósak amúgy. Csak azok tapadnak rám, akik senkinek sem kellenek, mert annyira igénytelenül kövérek már a szerencsétlenek. Én meg nem vagyok se kigyúrt, se magas, se jóképű, így a lányok hatalmas igényeinek nem tudok megfelelni.
"Felszínes válogatós szemét állat vagyok, ahogy a mai lányok is."
Keresd az igazit, és megtalálod...
"Én meg nem vagyok se kigyúrt, se magas, se jóképű, így a lányok hatalmas igényeinek nem tudok megfelelni."
Mindenütt ezekkel a "hatalmas igényekkel" jönnek. Ne már! Ez szerintem nem igaz. Igenis lesznek, akiknek te jössz be a nemkigyúrt nemmagas nemjóképű voltoddal, a saját stílusoddal (mert van akkor is ha nem zselézed a hajad vagy nincs tetoválásod stb. – szóval a saját jellemeddel).
Keress bátran. Kellenek legyenek neked tetsző lányok, akiknek te is bejössz. Keres bátran! És semmiképp se próbáld kiölni magadból azt, amire vágsz, hiszen az tehet boldoggá! Ha ki is ölöd magadból, utána nem lesz semmid, egy zombi leszel. És nem is igen sikerül.
nem kell se kigyúrtnak lenni se magasnak, bár tényleg előny, sokszor az is elég ha csak bunkó vagy, hanyag, és különcködsz, pl meghökkentő külső, ráfogod, hogy nagyon művészi vagy, esetleg egy gitárt is beszerzel, és majd tapadnak rád. azt nem mondom hogy hosszú kapcsolataid lesznek, de legalább lesz kiben kiélned a vágyaidat. csak lehetőleg védekezz
egyébként a legtöbb nőnek tényleg az is elég ha csak kihívást kínálsz, pl úgy csinálsz mintha nem érdekelne és néha odaszórsz morzsákat, van egy tipikus primitív férfiimidzsed, ami alól megcsillantod a lehetséges érzékeny éned. az a lényeg, hogy mindig lepd meg a nőt, és hagyd hogy a saját fantáziájával egészítse ki a dolgokat. ha nem vagy elég magabiztos, amit valószínűnek tartok, akkor csak gagyi erőlködés lesz belőle.
ugyanakkor érdekes dolog, hogy igénytelen szerinted aki kövér de te nem veszed a fáradságot hogy kigyúrd magad.
Annyira zavaróan nem nézel ki, ha a "nemtetsző" lányok tapadnak. Van egy olyan csajszinted, amit te magadnak elképzelsz, talán azok még nem vesznek észre, mert BELÜL nem vagy kész rá, hogy összejöjjenek. Higgy nekem, a férfi belül férfi, a külső alig-alig számít. Úgy nevezem: a HATÁS.
A szex- és érzelemfüggésed teljesen normális, kívánatos, sőt, vedd észre, hogy együtt jár. Tehát ha lesz emberi "normális" párkapcsolatod, ezek szépen együtt kisimulnak. A szex valójában érzelempótlék. Ajánlom, ha nem tudod beindítani magad lánytéren, hogy szerezz egy lánykát, akivel belefoghatsz valamibe, de a lényeg, hogy ő nagyon élvezzen téged. Neked most nem az a fontos, hogy a szupernőt megszerezd, hanem hogy megtaláld a magad férfias, nőket döntő:) létformáját. Ahhoz pedig olyan nő kell, aki szétélvezi magát veled/rajtad, dicsér, szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!