Miért nézik le azt az emberek aki nem ugyanazt szeretik mint ők?
Engem is hülyének néznek azért mert mást szeretek,a sötétebb,elvontabb dolgokat.Feketét...stb erre hülyének néznek.
Meg azért is hülye vagyok mert művészettel foglalkozom.Sokak szerint ez hülyeség,de én imádom a művészetet.
1. mert más, s ezzel lehet, hogy megmutatja azt az oldalát, ami lehetne.
2. mert az nem érték számára.
3. egyszer azt az idézetet kaptam, hogy "A változatosság az élet sója!"
4. A világ színes. Nem kell egyformának lennünk, mert akkor nem találna meg az, akinek szintén a rózsaszín tetszene.
Na igen, de jó, hogy nem vagyunk egyformák, de ha valaki más, rögtön hülye.
Ez van, ez a duma csak egy maszlag, hogy mindenki milyen empatikus, közben nem.
Nem vagy hülye, hogy a rózsaszínt szereted. Én nem szeretem, de ettől még nem hülyézek le senkit.
Rossz emberi természet - tapintatlanság/bunkóság is egyszerre.
Senki sem hatalmazta fel az ilyeneket hogy önkényesen beleszóljanak más dolgába (pláne ha valamit nem úgy teszünk ahogy az ő értékrendje, akkor átkozódik, szidalmaz stb.). Jó igaz, szabad vélemény nyilvánítás de ez ritka bosszantó.
Egyébként úgy kell tenni mintha az illető levegő volna! Vagy nevetni egyet az ált. bosszantja őket... :D
+++
Az életed a tiéd éld ahogy jónak látod - mindenki más csak a saját szemüvegén keresztül látja a világot és aszerint ítélkezik amit lát. Felelj meg önmagadnak és fogadj el másokat olyannak amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!