Megtennéd, hogy leírsz ide nekem pár olyan dolgot magadról, amit csak kevesen tudnak?
16/20 és neked is kérdező ajánlom elolvasni vagy bele olvasni a két ajánlott blogomba amiben bevallom amit egy életen keresztül mindenki elől eltitkoltam igaz a szüleim tudtak róla na és a második férjem is aki viszont nem akart inkább tudni róla, mert majrézott.
( [link]
( [link]
Mivel már 70 éves vagyok és adva van a lehetőség hogy elmesélhessem íhy arra gondoltam hogy bár nem mondtam el senkinek, most viszont elmeséltem mindenkinek hátha holnap vagy holnapután már nem tudnám.
Neked 16/20 különösen ajánlom hogy észnél legyél mindig és a depressziódat is gyógyítani legyél képes jó olvasást és okosodj, érj meg, mint Ember a soraim hatására. az élet ha olykor nehéz is még is maga a fantasztikum és bizony végig kell élnek és nagyon erőssé válnod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!