Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megtennéd, hogy leírsz ide...

Megtennéd, hogy leírsz ide nekem pár olyan dolgot magadról, amit csak kevesen tudnak?

Figyelt kérdés
Köszönöm.Puszta kíváncsiság.

#kevesen tudnak
2012. jún. 23. 19:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

16/20 és neked is kérdező ajánlom elolvasni vagy bele olvasni a két ajánlott blogomba amiben bevallom amit egy életen keresztül mindenki elől eltitkoltam igaz a szüleim tudtak róla na és a második férjem is aki viszont nem akart inkább tudni róla, mert majrézott.

( [link]

( [link]

Mivel már 70 éves vagyok és adva van a lehetőség hogy elmesélhessem íhy arra gondoltam hogy bár nem mondtam el senkinek, most viszont elmeséltem mindenkinek hátha holnap vagy holnapután már nem tudnám.

Neked 16/20 különösen ajánlom hogy észnél legyél mindig és a depressziódat is gyógyítani legyél képes jó olvasást és okosodj, érj meg, mint Ember a soraim hatására. az élet ha olykor nehéz is még is maga a fantasztikum és bizony végig kell élnek és nagyon erőssé válnod!!

2012. jún. 25. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!