Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megtennéd, hogy leírsz ide...

Megtennéd, hogy leírsz ide nekem pár olyan dolgot magadról, amit csak kevesen tudnak?

Figyelt kérdés
Köszönöm.Puszta kíváncsiság.

#kevesen tudnak
2012. jún. 23. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Oké, gyakran hazudok, de nem azért, hogy nekem jobb legyen, inkább azért, hogy ne csalódjanak bennem azok akik elvileg szeretnek. Fiú létemre imádom a lányos regényeket és a romantikus drámákat. Néha amikor unatkozok, felülök egy buszra / vonatra és elmegyek valahová, majd vissza. Szeretek beülni egy kávézóba/könyvtárba/természetbe valahová olvasni (ezt amúgy máig sem értem, de mindenki azt hiszi, hogy utálok olvasni o.O). 19 évesen volt az első csókom. A pilóta kekszet ketté szoktam szedni, és először megeszem a közepét :D A legtöbb ember felszínesnek, hidegnek ismer, pedig nagyon érzékeny vagyok igazából csak nem szeretem kimutatni.

na ennyi, most te jössz kérdező, írj te is valamit magadról :D

2012. jún. 23. 23:31
 12/21 k.lau13 ***** válasza:
82%

Jah éértem. Hát mondasz valamit :D Mármint te kérdező :)) Most gondolkozok, hátha mondok neked valami érdekeset... De sajnálom, nekem semmilyen titkom nincs senki előtt, és olyasmi sincs, amit csak kevesen tudnak. És nem azért, mert azt akarom, hogy tudják, hanem egyszerűen olyan emberekben bízok meg, akiknek később akarva-akaratlanul is eljár a pofájuk xD Mellesleg az osztálytársaim tudják a felhasználónevemet, és bár kétlem, hogy közülük bárki is az "önismereti kérdések" kategóriával foglalkozna, de ha valaki mégis erre tévedne... :P

na jó, várj... Péééldááuuuull.... Hogy nem tudok normálisan cipőt kötni. Vagyis nem úgy, mint mások, hanem ahogy még 4 évesen az oviban tanultam, azt az egyszerűbb változatot. Aztáááánn... Hogy szeretem a kosárlabdát. Hogy van négy testvérem, ezt is alig tudja valaki. Hogy írok naplót, ami elég gyerekes dolognak tűnik, de rajtam nagyon sokat segít. Hogy nem szeretem a nagymamámat, de csak az egyiket. Valahanyad részben német vagyok. Utálom a telet, és igen, a karácsony egy nagyon szép ünnep, de azért annyira azért sem vagyok oda, nem azért, mert egy pesszimista hülye vagyok, hanem csak egyszerűen van egy oka, ami nem ide tartozik. Ezt tulajdonképpen senki sem tudja... Hú, de őszinte vagyok hirtelen a "vadidegennel" xD Nem szeretem a cola-t. Nem nézek tévét, nem érdekel a divat, se más dolog, ami olyan "lányos", vagy hogy mondjam. Szeretem a matekot, de csak amikor egyenleteket tanulunk. Nem láttam még a Gyűrűk urát, és a Csillagok háborúját, és a Harry Potter-nek is csak az első 4 vagy 5 részét ismerem. Asszem inkább csak négy. Hmm... remélem elég lesz! :D Oké, tévedtem. Mégis vannak dolgok. és még egy dolog... Nagyon köszönöm, hogy ezt kiírtad. Tudom, hülye vagyok, és lehet, hogy csak poén volt vagy valami, bár nem hiszem, és talán a fél ország rajtam fog röhögnii, ha esetleg meglátják ezta rakás hülyeséget, de köszönöm. Az nem érdekes, hogy miért.

Na de most te jössz, rólad mit tudnak kevesen? :P

A válaszom elég nagy hülyeség, és valószínűleg nem sokan vannak, akik tényleg írtak valamit, ráadásul igazat, és valószínűleg most csináltam hülyét magamból, de 6-7 óra alvás után így este negyed 1kor már valahogy abszolút de nagyon nem tud érdekelni! xD Fúú, hát én széépen bemutatkoztam, ahogy így elnézem. Bocs xD és csak hogy tiszta sor legyen, és ne adjak okot a kötözködésre, a kérdezőnek írtam, a kérdésemre adott válaszára reagáltam, ami így furán hangzik, de remélem érthető. :D

Bocs mégegyszer, hogy ilyen hosszú lett, pedig ilyenkor azért igyekszek rövidre fogni, de hát negyed 1 van na, ki tud ilyenkor értelmeset írni? xD Biztos sokan mások. Na mindegy. Szép estét mindenkinek! :D

2012. jún. 24. 00:17
 13/21 A kérdező kommentje:

Na,köszönöm annak aki tudott dolgokat írni.Nem nagy dolgokra vagyok kíváncsi,de ezeket a dolgokat én érdekesnek tartom,és szeretem olvasgatni.

Egyébként 14 éves vagyok.

Klau: hűű.nagyon örülök,hogy ennyi mindent leírtál:))

és a 80 százalákosnak is:)

Na és rólam:

Szeretek meglepetést okozni a szüleimnek azzal,hogy tök nagy rendet csinálok,mire hazajönnek.

Ha egyedül vagyok szinte mindig megtanulmányozom magamat a tükröben.

Szoktam a tükör előtt gesztikulálni,és nézni,hogy milyen fejet vágok,ha éppen veszekszek,vagy ilyesmi.

Van amikor értek valamit mégis inkább azt választom,hogy úgy csinálok,mintha nem érteném.Lehet,hogy hülyeség,de sok kínos szitutól kíméltem már magam.

A zenelejátszóm állandóan velem van,egy lépést sem teszek nélküle,mert ez képes megnyugtatni.

Néha még magamnak is ellent tudok mondani.

Néha én se tudom mit akarok,elvárok valamit,aminek valószínűleg legbelül én se örülök,de jó érzés áldozatot játszani.

Szeretek ilyen dolgokat olvasni másokról.:)

2012. jún. 24. 02:14
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nos nézzük:

Ha tükröt látok, valahogy mindig elkezdek neki "színészkedni".

Képes vagyok úgy kimenni egy pohár vízért a konyhába, hogy utána 1 órán át járkálok fel-alá, miközben valami hülyeségen túráztatom az agyam (Nem titok, de szerintem érthető, hogy nem került eddig témába)

14 éves koromig együtt aludtam a csecsemőkorom óta meglévő plüsseimmel (és fiú vagyok!)

Nem szeretek elmenni itthonról, a haverjaim azt hiszik lustaságból, de valójában nem akarom egyedül hagyni itthon a szüleimet. Ez az egyik oka, hogy SOHA nem megyek többnapos kirándulásra sem.

Nem érzek félelmet egy emberrel szemben sem, ezt általánosban kiölték belőlem.

Nem félek a haláltól.

Gyakran megjátszom magam mások előtt, hogy ne bántsam meg őket.

Bizonyos mértékben "tartok" a lépcsőktől. Ha egy lépcső közepén meg kell állnom, mindig gyorsabban kalapál a szívem. valahogy csak az jár a fejemben, hogy hanyatt ne essek.

Meg akarok tanulni hegedülni.

Habár gyakran mutatkozom ateistának, a vallási nézeteimmel még én magam sem vagyok tisztában, gyakran gondolkozom rajta. (Igen, a konyhában :D)

Szerintem ennyi elég lesz...

2012. jún. 24. 03:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ezt lefelejtettem: 18/F
2012. jún. 24. 03:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
oké, én is gyakran hazudok, de tényleg azért hogy ne csalódjanak bennem, ne tartsanak unalmasnak. Szinte örökösen szorongok a külsőm , és amitt hogy mit gondolnak rólam az emberek. félek a nagy tömegben, főleg ha sok ismerőssel (nem barátokkal.) vagyok együtt. azt gondolom kövér vagyok, és csúnya. azt gondolom semmiben sem vagyok tehetséges. utálok minden magamban. sok barátot elvesztettem az elmúlt időben. 2-szer akartam öngyilkos lenni, ezt senki nem tudja, nem vagyok büszke rá, a szüleimnek azt mondtam baleset volt. szeretek barátokkal (1-2-vel), családdal túrázni a természetben lenni. 2 éve depressziós vagyok. félek a velem egykorú lányok/fiúktól hogy mit gondolnak rólam, rólam beszélnek-e stb. nem szeretek velem egykorúak társaságában lenni, kivéve a barátaimat. szeretem a romantikus drámákat, gyakran álmodozom, próbálom megfejteni mit is szeretek/szeretnék igazán.
2012. jún. 24. 18:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Úristen,ez azért kemény lehet...nem akarszvalakitől segítséget kérni?://
2012. jún. 24. 19:15
 18/21 anonim válasza:
33%
állva szarok. néha fekve.
2012. jún. 24. 22:31
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az ülvepisilő. Igazából még van egy csomó.

Szerelmes vagyok egy osztálytársamba 6 hónapja

Sokat sírok, mert magányos vagyok, szerintem depressziós vagyok

Nem szeretem a tömeget, félek benne

Szeretnék egy zenekart

Nagyon megbántottam egy lányt, és nagyon szégyellem

Félek a haláltól

2012. jún. 25. 02:47
 20/21 k.lau13 ***** válasza:
73%

Úúúúrisstteeeeenn.... De tudtam, hogy ez lesz xD Bocsi azért a hosszú szövegért, tényleg :D Júúúj... Hát tényleg egy idióta vagyok. Na mindegy, szóval csak bocs, de most tényleg. Fúh basszus. Na mostmár mindegy.

Bocs xD

2012. jún. 25. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!