Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent az, hogy körülménye...

Mit jelent az, hogy körülményes vagyok?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy jajj, de körülményes vagy... de nem tudom mit jelent... és ez baj? előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. jún. 23. 16:07
 1/3 anonim válasza:
Valószinűleg azt, hogy mindent eltudsz magyarázni túl részletesen vagy odafigyelsz a környezetedre. Ilyesmiket :)
2012. jún. 23. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
JAh értem :) akkor az is hogy mindent részletesen eltervezek, meg hogy pontos vagyok meg ilyenek?
2012. jún. 23. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a "körülményes vagy" szöveg ez olyankor van, mikor nincs összhangban a kiállásod meg a mondanivalód. Pl ha úgy mozogsz, beszélsz, öltözöl, mint egy szupermenő ember pókerarccal és kis lenéző gesztusokkal, akkor nem fogják rád soha azt mondani hogy körülményes, hanem azt hogy beképzelt :) lehet választani. De ha kis kedves aranyos vagy, megjelensz és látszik hogy veszélytelen vagy, és felmerül veled kapcsolatban bármi, amin gondolkodni kell, időveszteséget okoz, vagy elkezdesz valamiről magyarázni, közben meg nincs rajtad se márkás cucc, semmi amitől mások elhasalnak, akkor egyes emberek ezt körülményességnek fogják érzékelni. Legjobb ha ilyenkor az első benyomásra gyúrsz rá, utána már felvethetsz problémákat, komolyan fogják venni. Ha nincs kedvük foglalkozni valamivel, és azt látják hogy aki mondja, az nem is igazán számít, azt mondják körülményes és kész.
2019. jan. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!