Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képes lennél önvédelemből...

Képes lennél önvédelemből embert ölni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 09:00
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
61%
hááát asszem simán megölném még ha nem is akarna megtámadni... XD VÉRENGZŐ MUTÁNS ÁLLAT VOK XD..... am viccen kivül...(meg belül is) JAAA
2009. aug. 16. 02:04
 22/28 anonim válasza:
a katonák 2% lenne képes hidegvérrel embert ölni.ennek egyik része önvédelemből de utánna általában mentális problémák jelentkeznek ami azért érthető.a másik része becsavarodott.
2010. febr. 26. 18:46
 23/28 anonim ***** válasza:
Simán
2010. márc. 25. 21:49
 24/28 anonim ***** válasza:
persze, lelkiismerett nékül :)
2010. ápr. 25. 15:31
 25/28 anonim válasza:
vszeg ha nem kitervelt, nem lenne nálam semmi, amivel megölhetném, így nem. :)
2010. jún. 1. 17:54
 26/28 anonim ***** válasza:
előzőnek: puszta kézzel is lehet embert ölni, sőt sokkal könnyebb. am én nem ölnék meg senkit, max nyomorékká tenném egy életre ha meg akarna ölni.
2010. aug. 7. 18:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Természetesen igen.Ha úgy hozza a helyzet,akkor vagy engem ölnek meg vagy én vágom halálba. Jogos védelmi helyzetben nem lehet belőle igazán jogilag komoly gondom, erkölcsileg is el tudok számolni magammal,hisz nem én indítottam a dolgot,csak befejeztem,így hát a lelkem sem fog pokolra jutni,de a mennyekben királlyá koronáznak majd,hogy egy szharházi tetűvel kevesebb van. Elméleti síkon így kell hozzáálni szerintem
2010. szept. 18. 04:58
 28/28 anonim ***** válasza:
Igen
2015. szept. 1. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!