Képes lennél önvédelemből embert ölni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 09:00
11/28 anonim válasza:
őszítén szólva fogalmam sincs, ez az adott piallanatban dőlne el, de azért azt mondom, hgy igen
15/28 anonim válasza:
Minden további nélkül. És mások érdekében, akár ismerem őket, akár nem, mindenképp.
16/28 anonim válasza:
Igen.Ez egyértelmű.Fő a túlélés.Lelkifurdalás nélkül!
17/28 anonim válasza:
Hátt...nem biztos.Egyszer majd nem megőltem a barátomat.
De régeben.Kirándulni voltam az ovodás társaimal.
És elkoboroltam valakivel az erdőbe és végűl volt egy szakadék féle ot megis halhatot volna.Mivel kicsivoltam
nem tudtam helyes-e ezért le akartam lőkni őt.De nem
tettem.Ha pedig éles helyzetbe az életem mulna rajta
akor megteném.
18/28 anonim válasza:
Még szép! Hát majd hagyom, hogy valaki megerőszakoljon utána brutálisan megöljön nem?! Abban a pillanatban ahogy lelankad a figyelme.. Mert beadom neki, hogy jaj hagyom magam így hamarabb vége.. Elhalászom a kését vagy bármijét és huhh részletezzem tovább??!:D
19/28 anonim válasza:
Előző vagyok.. Épp egy pár hete néztem meg a moziba "Az utolsó ház balra" című filmet.. Pont erről szólt..Vagyis a lányukat elrabolták,megerőszakolták és utána lelőtték..És a szülők hát bosszút álltak úgy mondd, meg a saját életüket is megvédték..
20/28 anonim válasza:
még verekedésben sem volt részem. de ha övédelemre kerül a sor nem akarok alul maradni. igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!