Más is érzi úgy most felnőtt fejjel, hogy nem élte ki igazán annak idején tini korában magát vagy semennyire sem?
Haver.... mintha én írtam volna...
Akarsz dumálni róla? Hátha segít mindkettőnkön...
Én úgy éreztem, hogy nem éltem ki magam bulik terén, de rájöttem, hogy jól tettem, hogy nem tiniként csesztem el erre az időmet, eszemet, pénzemet, sok hülyeségbe belerángathattak volna idióta haverok, ha hagyom. Szerintem jobban is tettem, hogy amikor még tanultam, akkor nem bulival töltöttem az időmet, mert most látom, hogy akik fiatalabb korban szétbulizták magukat, azok nem sokra vitték a környezetemben.
Így idősebb fejjel meg már jobban tudom a határokat, a fontossági sorrendet, nem csapom szét magamat, a nők komolyabban vesznek, nem kis hülye tini srác haverokkal iszunk és röhögünk, hanem lányokkal is merek bulizni, amit tiniként nem mertem volna olyan lazán.
Én a szexuális tapasztalatokat sem bulikban szereztem meg, volt mindig nőm, több is egyszerre, éppen azért, mert nem voltam egy partyállat, jobban szóba álltak velem.
Volt bennem valami vonzó, hogy bár jóképű vagyok, mégsem a bulihelyeken lógok, hanem van saját életem, nem az árral sodródok, nem divatot követek, hanem intelligensen ellenpólust képezek a buliarcokkal szemben.
Meg az alkoholt se bírom, gyakran pár pohár is kiüt, jobb, hogy nem a májam és agysejtjeim tönkretételével foglalkoztam fiatalon.
Velem is hasonló a helyzet, csak én lány vagyok. Bár én sokat jártam bulizni, meg hülyeségeket is elkövettem, de párkapcsolatok, szex terén nem sok a tapasztalatom.
Lehet ezért vonzódok a fiatalabb fiúkhoz, mert nem szereztem elég tapasztalatot kapcsolatok terén (volt pár barátom, de nem hosszú ideig és egyikkel sem feküdtem le) és úgy gondolom, hogy az idősebbek szóba sem állnának velem, mert nem vagyok elég érett hozzájuk bizonyos dolgokban. Most is fiatalabb a barátom, elég sokszor jár bulizni, így megyek vele és kiélem magam kicsit. :D
Én nagyon sajnálom mert 24 évesen vesztettem csak el. Most 29 vagyok.
Ha visszamahetnék akkora orgiákon vennék részt 14-18 éves tinipuncikkal mint a ház! Persze nem kőbe vésett hogy még nem fogok ilyent tenni, végülis a szépségkirálynő közvetítésben is jól megy a móka! :D
Nyilván a fiatalság a sok kefélésről szól leginkább, de azért ez nagy leegyszerűsítése a dolgoknak. Nem csak arról lehet (élet címén) ugyanis lemaradni, de megértem, ha ez zavar a legjobban. Házibulizás nélkül is lehet valakinek sok nője, illetve lehet mindenféle más jó és emlékezetes dologban is része, ha rendes elfoglaltságokat talál magának.
Amúgy én is 10 évvel lemaradva élem most a tinikoromat :) Ez van... Nőkkel való tapasztalataim mennyisége átlagos lenne, csak egy 10-essel több éves vagyok a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!