Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is érzi úgy most felnőtt...

Más is érzi úgy most felnőtt fejjel, hogy nem élte ki igazán annak idején tini korában magát vagy semennyire sem?

Figyelt kérdés
Én például nagyon hiányolom a sok házibulit, sajnos egyben sem volt részem, pedig évfolyamtársaim ott élték ki magukat és szereztek tapasztalatokat szex terén. Én meg még most is szűz vagyok és elégg rossz érzés, hogy a fiatalságomat nem tudtam kihasználni szép lányokra. Bár visszamehetnék az időben és tökön vágnám magam, hogy legyek rossz fiúsabb, mint a többi menő srác, akkor biztosan lett volna legalább néhány szexkapcsolatom és talán barátnőm is. Emiatt még most huszonévesen is inkább érzem magam belül egy tizenéves, tapasztalatlan kisfiúnak és amíg a kortársaim már szép kiegyensúlyozott életet élnek én még mindig csak álmodozom milyen lehet szexelni vagy egy párkapcsolatban élni, szeretve lenni és viszont szeretni valakit. Tudom ritka vesztes vagyok, de más is van így ezzel?

2012. jún. 23. 09:12
 1/9 anonim válasza:
53%
en nem bantam meg semit,es a tanulasal foglalkoztam nem a hazibulikal.es tokeletes kapcsolatban elek,ez nem atol fug
2012. jún. 23. 09:16
 2/9 anonim válasza:
37%
kepzeld nem volt ki dobot penz,magyar letemre,roman szakon vegeztem el az iskolat
2012. jún. 23. 09:26
 3/9 anonim válasza:
43%
en hianyoltam a dolgot. majd bepotoltam. most 28 vagyok es mar megnyugodtam a szexet es szorakzoast illetoen... de ki kellett elegitsem a kivancsisagom a 14-20 eves lanyok tajan, mert annakidejen nem sikerult a dolog es azota is vagyodtam rajuk. most mar lassan csak a szeretet, szerelem, bizalom, tisztelet, vagyis a BIZTONSAG erdekel.
2012. jún. 23. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem vagy te lemaradva semmiről, csak elkésve. Huszonéves vagy, lehet járni bulizni, kocsmázni stb a haverokkal. Nem úgy van az, hogy ha eddig visszahúzódó voltál akkor annak kell maradnod. Tudatosan is változtathatsz. Nyilván sosem leszel partyanimal :) De elmehetnél szórakozni és ki tudja egy rendes lányt is leakaszthatsz.
2012. jún. 23. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Haver.... mintha én írtam volna...

Akarsz dumálni róla? Hátha segít mindkettőnkön...

2012. jún. 23. 09:53
 6/9 anonim válasza:
100%

Én úgy éreztem, hogy nem éltem ki magam bulik terén, de rájöttem, hogy jól tettem, hogy nem tiniként csesztem el erre az időmet, eszemet, pénzemet, sok hülyeségbe belerángathattak volna idióta haverok, ha hagyom. Szerintem jobban is tettem, hogy amikor még tanultam, akkor nem bulival töltöttem az időmet, mert most látom, hogy akik fiatalabb korban szétbulizták magukat, azok nem sokra vitték a környezetemben.

Így idősebb fejjel meg már jobban tudom a határokat, a fontossági sorrendet, nem csapom szét magamat, a nők komolyabban vesznek, nem kis hülye tini srác haverokkal iszunk és röhögünk, hanem lányokkal is merek bulizni, amit tiniként nem mertem volna olyan lazán.

Én a szexuális tapasztalatokat sem bulikban szereztem meg, volt mindig nőm, több is egyszerre, éppen azért, mert nem voltam egy partyállat, jobban szóba álltak velem.

Volt bennem valami vonzó, hogy bár jóképű vagyok, mégsem a bulihelyeken lógok, hanem van saját életem, nem az árral sodródok, nem divatot követek, hanem intelligensen ellenpólust képezek a buliarcokkal szemben.

Meg az alkoholt se bírom, gyakran pár pohár is kiüt, jobb, hogy nem a májam és agysejtjeim tönkretételével foglalkoztam fiatalon.

2012. jún. 23. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Velem is hasonló a helyzet, csak én lány vagyok. Bár én sokat jártam bulizni, meg hülyeségeket is elkövettem, de párkapcsolatok, szex terén nem sok a tapasztalatom.

Lehet ezért vonzódok a fiatalabb fiúkhoz, mert nem szereztem elég tapasztalatot kapcsolatok terén (volt pár barátom, de nem hosszú ideig és egyikkel sem feküdtem le) és úgy gondolom, hogy az idősebbek szóba sem állnának velem, mert nem vagyok elég érett hozzájuk bizonyos dolgokban. Most is fiatalabb a barátom, elég sokszor jár bulizni, így megyek vele és kiélem magam kicsit. :D

2012. jún. 23. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon sajnálom mert 24 évesen vesztettem csak el. Most 29 vagyok.

Ha visszamahetnék akkora orgiákon vennék részt 14-18 éves tinipuncikkal mint a ház! Persze nem kőbe vésett hogy még nem fogok ilyent tenni, végülis a szépségkirálynő közvetítésben is jól megy a móka! :D

2012. jún. 23. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Nyilván a fiatalság a sok kefélésről szól leginkább, de azért ez nagy leegyszerűsítése a dolgoknak. Nem csak arról lehet (élet címén) ugyanis lemaradni, de megértem, ha ez zavar a legjobban. Házibulizás nélkül is lehet valakinek sok nője, illetve lehet mindenféle más jó és emlékezetes dologban is része, ha rendes elfoglaltságokat talál magának.

Amúgy én is 10 évvel lemaradva élem most a tinikoromat :) Ez van... Nőkkel való tapasztalataim mennyisége átlagos lenne, csak egy 10-essel több éves vagyok a kelleténél.

2014. aug. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!