Az normális, hogy platóskocsinak érzem magam?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 21:57
11/18 anonim válasza:
Én öt éves korom óta fúrótoronynak! Nem vicc!
Az utóbbi időben lettem csak viadukt.
12/18 anonim válasza:
a családban sokan rotációs kapának érzik magukat, szóval normális
13/18 anonim válasza:
nem akarlak megijeszteni, de sztem beszélj egy pszichológussal. Tényleg nem bántásból mondom, ez nem gáz. Előfordul.
14/18 anonim válasza:
Bevallom, igazából gőzmozdony vagyok, csak eddig sminkeltem és rajzoltam magamnak szájat.
De ha komoly, akkor lehetséges azért, mert túl sok teher van rajtad, túl sok stressz ér. Túl sok feladatot vállaltál magadra. Lazítanod kéne. Ha nem megy keress fel pszichológust.
-Sihuhhu-
15/18 anonim válasza:
Én balfa.nakérzem magam komoly!
16/18 anonim válasza:
Figyelj, ha csak vicc az egész, akkor csak így tovább, viszont ha nem, akkor fordulj orvoshoz, mert, meg ne sértődj, de nagy a valószínűsége annak, hogy egy gyakorló elmebeteg vagy!
17/18 anonim válasza:
én is így érzek. ez az életbe való belefáradás.
18/18 anonim válasza:
Én meg helikopter. Propellereim is vannak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!