Az normális, hogy platóskocsinak érzem magam?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 21:57
2/18 anonim válasza:
Kérlek szépen ezt fejtsd ki jobban, mert így nem eléggé érthető!
3/18 anonim válasza:
Szerintem normális :)))))))).
Más is van ezzel így. Azt viszont nem tudom, hogy te vagy valami vagy mész valahova?:)))))))))
4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom kifejteni. Platóskocsinak érzem magam, teherautónak. De lehetne akár mérleg is, egyik oldalán 100 kilós súlyokkal. Nem tudom megmagyarázni. Még magamnak sem...
(Nem humor kategóriás...)
2009. júl. 6. 22:05
5/18 anonim válasza:
Ahha, tehát akkor nagy darab vagy? Vagy ez egyáltalán nem metafora, sem összehasonlítás, hanem tényleg, komolyan, konkrétan egy platóskocsinak érzed magad? Ez esetben kicsit különös szerintem, de hát nincs tapasztalatom ilyetén dolgokban... én egy kamasz lánynak érzem magam. :S
6/18 A kérdező kommentje:
Nagynak érzem magam (igazából nem vagyok az), nehéznek, és felülről nyomnak, valami feszít. Azt hiszem.
2009. júl. 6. 22:12
7/18 anonim válasza:
én meg csuklós busznak(nem vicc)
9/18 anonim válasza:
Pityuka meg komp akart lenni, de nem komplett...
10/18 anonim válasza:
Mosógép vagyok, mosógép vagyooooooook!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!