Egy "merev" személyiségből hogyan lesz valaki laza?
vagy csak "rossz" családba nevelkedtem?
pl az öcsémről egyáltalán nem tudom elképzelni hogy laza legyen, most 11 éves és egyértelműen látom előtte azt a jövőképet amin én mentem keresztül aztán hogy mennyire fogja felnagyítani az már az ő dolga
bár én velem szerintem csak sokszor történtek rossz dolgok egy bizonyos időn belül és ez tett be az agyamnak..:\
a kérdésem ugyanaz
18f
Szia!
Fantáziálj olyan sokat,amennyit csak tudsz!Képzelj el élethelyzeteket,amelyekbe belekerültél már eddig is és később úgy ítéltél meg,hogy-"lehettem volna lazább,vehettem volna könnyedebben"!Ha benne vagy ebbe a fantázia helyzetbe,most játssz úgy,hogy teljesen új reakciókat adsz.Mindenképp másokat mint eddig és lehetőleg vicceseket!Elképzelheted ugyanazokat a helyzeteket,de törekedj arra,hogy a reakciók mindig mások legyenek.
Csináld minél többször és lehetőleg ne tüntess ki időpontokat!Buszon,boltban,fürdésnél,szóval bármikor.Először csak a fantáziavilágod változik meg,később a valóság is!
Ebben az a vicces,hogy már ez önmagában is játék,akárcsak az egész élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!