Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy "merev" személyiségből...

Egy "merev" személyiségből hogyan lesz valaki laza?

Figyelt kérdés

vagy csak "rossz" családba nevelkedtem?

pl az öcsémről egyáltalán nem tudom elképzelni hogy laza legyen, most 11 éves és egyértelműen látom előtte azt a jövőképet amin én mentem keresztül aztán hogy mennyire fogja felnagyítani az már az ő dolga

bár én velem szerintem csak sokszor történtek rossz dolgok egy bizonyos időn belül és ez tett be az agyamnak..:\

a kérdésem ugyanaz

18f

2012. jún. 21. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha én aszt tudnám. Emígy erre a kérdésre nekem is kelene válasz :D
2012. jún. 21. 22:42
 2/6 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Fantáziálj olyan sokat,amennyit csak tudsz!Képzelj el élethelyzeteket,amelyekbe belekerültél már eddig is és később úgy ítéltél meg,hogy-"lehettem volna lazább,vehettem volna könnyedebben"!Ha benne vagy ebbe a fantázia helyzetbe,most játssz úgy,hogy teljesen új reakciókat adsz.Mindenképp másokat mint eddig és lehetőleg vicceseket!Elképzelheted ugyanazokat a helyzeteket,de törekedj arra,hogy a reakciók mindig mások legyenek.

Csináld minél többször és lehetőleg ne tüntess ki időpontokat!Buszon,boltban,fürdésnél,szóval bármikor.Először csak a fantáziavilágod változik meg,később a valóság is!

Ebben az a vicces,hogy már ez önmagában is játék,akárcsak az egész élet!

2012. jún. 21. 23:06
 3/6 A kérdező kommentje:
húha ez tényleg működhet köszi:)
2012. jún. 21. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne félj önmagad lenni, legyél aktív a társaságban, tölts sok időt haverokkal, barátokkal. Ez garantáltan segít feloldódni.
2012. jún. 22. 13:07
 5/6 A kérdező kommentje:
a legtöbb korombeli ember/= haverok nem olyanok akik azt az embert bírják amilyen én lennék ha önmagam lennék, persze sokat adok magamból de a szolid visszajelzéseket látva azt látom hogy azzal nem aratok sikert ha önmagam vagyok
2012. jún. 22. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetesen, moderálhatod magad, de ha ez már nagyon kellemetlen és nehéz lenne számodra, akkor mégiscsak inkább önmagad legyél, megfelelő ismerősök, barátok körében. Ellenben, ha így is jól érzed magad, akkor csak nyugodtan.
2012. jún. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!