Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lépjek ki ebből a...

Hogyan lépjek ki ebből a személyiségből?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, de mégis kemény akarok lenni, és keménynek tűnök. Ez a személyiségem.
2012. febr. 28. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell kilépned minek, legalàbb igy tartanak tõled!

Viszont mitõl félsz és miben nyilvánul meg a keménységed?

2012. febr. 28. 18:50
 2/5 anonim válasza:
100%

Nekem is hasonlo problemam volt. Csak en meg tul erzekeny voltam? konnyen sirva fakasztott egy foto, vagy csak a szimpla gondolat.

Nekem, ugy sikerult, hogy annak adom magam mindenki elott akinek akarom magam erezni. Sokan lebunkoztak, s egy ido utan kijon a regi en. 2 evig huztam ezt. Nem szabad teljesen elnyomni. Valtoztas az oltozkodeseden, Trendnek megfeleloen, s szar a nokre. Mindegyikben ne a szexit lasd hanem , hogy mi is valojaban! kurvq;kurvq;kurvq, ribqnc,uhh egy noralis no! baszus ,de jegy gyurut visel!

2012. febr. 28. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked ilyen a személyiséged.Ezen maximum alakítani lehet,de teljesen megváltoztatni nem.Különben pedig szerencsés vagy,hogy legalább a külvilág számára keménynek tűnsz,mert így nem adsz senkinek támadási felületet.
2012. febr. 28. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj, hogy nagyon nem engedek be senkit magamhoz, és így nem jó, hogy mogorva vagyok. Meg azért ha valaki belép abba a szférába, vagy csak beszélgetést kezdeményez, akkor is frusztrált vagyok.
2012. febr. 28. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
csak nem szűz a csillagjegyed?:) ne félj semmitől elvégre senki nem lehet nálad nagyobb ellenség rád nézve mint te saját magad!gondolj arra amire vágysz, amit szeretnél és akkor azt fogod magadhoz vonzani!ne pedig arra amitől félsz!
2012. febr. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!