A halál tényleg szép, nem?
Sokszor irigylem azt, aki fiatalon távozott az élők sorából. Ne értsetek félre, nem szeretném megölni magam, és nem is sopánkodom. Csak olyan szép a halál! Megnyugtató, kimért ugyanakkor kíméletlen. Időnként kegyetlen. De ez talán az élet rendje. Legszebb álmom, amikor temetésen vagyunk, és nevetünk a természet közömbösségén. Emberek vagyunk! Micsoda életérzés! Gratulálunk valamennyien az elhunyt hozzátartozójának. Tiszta szívből. Ő is örül, hogy végre meghalt, akit szeretett.
Szeressétek egymást.
"Valóban, az enyém sincs rendben. Már évek óta. Túlságosan eluralkodtak rajtam a félelmek, gátlások. Gyakorlatilag már nincs senkim."
Még szerencse, hogy ez megváltozhat.
"Nem tudom, hogy szereted e a verseket? Hozzám Juhász Gyula költészete áll legközelebb. Nála is hasonló halálképpel találkozhatunk."
Nem vagyok az a nagy versolvasó, de ha találok egy-két igazán megragadót, azokat szívesen olvasom és idézem újra meg újra. Megmutathatsz néhány olyan verset, amire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!