Ti hogy szoktatok naplót írni?
Figyelt kérdés
Leginkább arra gondolok, hogy mennyit, milyen gyakran, és füzetbe írjátok vagy elektronikusan? Én is szeretnék elkezdeni naplót írni, csak még vannak kételyeim ezzel kapcsolatban. Például az, hogy géppel vagy kézzel írjam e. Nekem a kézzel írott napló sokkal többet jelent, mintha a gépen írnák valamilyen napló-programba, de az se lenne jó, ha elfáradna a kezem, és ha már nem bírok írni, akkor csúnya a kézírásom.2012. jún. 21. 14:06
1/9 A kérdező kommentje:
Jah, és attól is félek, hogy esetleg valaki beleolvasna...
2012. jún. 21. 14:07
2/9 A kérdező kommentje:
Jah és még vmi xD
Ha füzetbe írok, akkor az előbb utóbb betelik, és mindig újat kell kezdeni, de ha gépen írok, akkor az sose telik be. Ezért se tudok dönteni.
Jah és 14 éves lány vagyok.
Köszi a válaszokat előre is!
2012. jún. 21. 14:10
3/9 anonim válasza:
A beleolvasással kapcsolatosan csak azt tudom ajánlani,hogy lakattal ellátottat használj,és a kulcsot ne ott tartsd,ahol a naplót.
4/9 anonim válasza:
Én kézzel írok, sima bőrkötésű füzetbe. Van egy lakatnál egyszerűbb megoldás...Ne tudja senki, hogy naplót vezetsz. Amiről nem tudnak, abba nem is tudnak beleolvasni. Jó persze, azért nem írhatsz bele állandóan, mások előtt, csak egyedül, de gondolom ezzel már te is elboldogulsz. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. jún. 21. 14:31
6/9 anonim válasza:
Kézzel írom, és akkor, amikor éppen az eszembe jut, eléggé rendszertelen. Mindig az van, hogy elkezdek egy füzetbe írogatni, de azt folyton megunom, ezért többnyire különálló papírokból áll a naplóm, amiket egy mappába gyűjtök. Miután előkerültek innen-onnan :D
7/9 anonim válasza:
Én kézzel írom rendes naplóba, csak az a baj, hogy tönkrement a lakat :/ Szóval kénytelen vagyok rejtegetni. Már régóta vezetek naplót, van több is, ami betelt. Elég rendszertelenül írok, általában olyankor, ha valami ''nem hétköznapi'' történik velem. :)
8/9 anonim válasza:
Van egy open officos meg egy kézzel írt mit titkos írással írok és az ABC-jét akkor írtam mikor össze voltam zavarodva igyhát 4 órába telik mig egy A/6-os oldalt leolvasnak.
9/9 anonim válasza:
Kb. hetente olyan 3 A5-ös oldalt, de nem rendszeresen, hanem, ha történik valami.Füzetbe írom, egyszerű spirálfüzet. Ha kézzel írod, tényleg elfáradhatsz, megunhatod hamar, és én mindig úgy járok, hogy a történések fele van csak leírva. Viszont én kifejezetten szeretek mindig új naplót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!