Mit csináljak, hogy a 2012-es nyaram ne legyen szar?
Figyelt kérdés
egyedül vagyok otthon és unatkozok.. :| a barátaimra nem nagyon számíthatok, diákmelót kerestem de nincs; nyelvvizsga megvan, szóval TÉNYLEG semmi dolgom nyárra..tanulni nem akarok, kerestem tábort de az én korosztályomnak (17/F) nem nagyon csinálnak, sporthoz meleg van,egész nap netezni és filmezni unalmas EGYEDÜL. :(2012. jún. 21. 12:54
21/22 anonim 

válasza:

Akarsz cserélni velem? Idén végeztem el a középiskolát , év közben nyelvizsgáztam meg jogsit csináltam , év végén pedig kitűnő érettségit tettem. Most meg nyári gyakorlaton vagyok , pedig k**a jól esne már pihenni egy kicsit , bicajozni , lemenni a tóra haverokkal vagy kimenni faterhoz németbe , akivel egész évben alig vagyunk együtt. Ugye nem haragszol ha nem sajnállak? :D
22/22 anonim 

válasza:

Én meg a világ végén lakom és itt
a, Elmész kocsmába
b, ..nincs B lehetőség.
Ezért általában gépezek meg eljárok futni és hétvégén bejárok a városba edzeni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!