Mit csináljak, hogy a 2012-es nyaram ne legyen szar?

Dettó ugyanez velem is. Ez már a sokadik nyár, amit így kell végig szenvednem. Az egész napi programom abból áll,hogy gépezek, szenvedek egy sort a melegtől, kajálok, gépezek. Csak akkor mozdulok ki amikor a kutyát leviszem, de az is kín szenvedés, mert rohadt nehezen bírom ezt az időt, szinte fulladok, ha kimegyek. Néha azért kimegyek este sétálni, de kb. ennyi. Mennék én ide-da, de hát nincs kivel.Itt van a közelben a Duna, esténként ott nyüzsögnek az emberek, de persze senki sem egyedül megy oda, én meg nem fogok egyedül menni.
Nekem most az a tervem(bár nem tudom,hogy sikerül-e rávennni magamat),hogy minden este kimegyek mozogni minimum másfél órát. Aztán valahogy kihúzom augusztusig, akkor szoktunk menni Balatonra. Ott már azért lesz mit csinálni.
21L

ezzel én is így vagyok:/ de ha már ennyi magányos és unatkozó ember van akár innen is lehetne haverkodni:D hova valósiak vagytok?
18/L

10:47-es vagyok
Budapest mellett lakom.

Hát,az én nyaram egy jó nagy berúgással kezdődött,most meg egész nap a vállam meg hátam vakargatom,mert leégtem és rohadtul foszlik :S
Amúgy én netezéssel elvagyok,meg közben tanulgatok új nyelveket,ha igazán nagy kihívást akarsz,tanulj finnül,én már fél éve tanulok :)

hajaj... nem örülök neki, hogy ilyen sok sorstársra találtam... a pár évvel ezelőtti nyaraim pörgősek és izgalmasak voltak, volt kapcsolatom, haverok, bulik, koncertek... aztán valahogy abbamaradt. ez már zsinórban a 3. nyaram, hogy alig teszem ki a lábam. ahogy többen írtátok, nekem is vannak barátaim, de mindegyiknek megvan a maga élete, nem igazán keressük egymást, elfoglaltak. ez az egész olyan lehangoló.. akinek sok programja, nagy társasága van, az mit csinál másképp, mint mi? tele van a város a nyarat élvező fiatalokkal, nem értem, nekünk miért nem sikerül, ami nekik...
21/L (Pest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!