Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy a 2012-es...

Mit csináljak, hogy a 2012-es nyaram ne legyen szar?

Figyelt kérdés
egyedül vagyok otthon és unatkozok.. :| a barátaimra nem nagyon számíthatok, diákmelót kerestem de nincs; nyelvvizsga megvan, szóval TÉNYLEG semmi dolgom nyárra..tanulni nem akarok, kerestem tábort de az én korosztályomnak (17/F) nem nagyon csinálnak, sporthoz meleg van,egész nap netezni és filmezni unalmas EGYEDÜL. :(

2012. jún. 21. 12:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem mindenki olyan mint Én? A fenébe! :) :) :)
2012. jún. 27. 21:14
 12/22 anonim ***** válasza:
Bocs, oda kellett volna írnom, hogy: "sajnos" ?
2012. jún. 27. 22:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez velem is. Ez már a sokadik nyár, amit így kell végig szenvednem. Az egész napi programom abból áll,hogy gépezek, szenvedek egy sort a melegtől, kajálok, gépezek. Csak akkor mozdulok ki amikor a kutyát leviszem, de az is kín szenvedés, mert rohadt nehezen bírom ezt az időt, szinte fulladok, ha kimegyek. Néha azért kimegyek este sétálni, de kb. ennyi. Mennék én ide-da, de hát nincs kivel.Itt van a közelben a Duna, esténként ott nyüzsögnek az emberek, de persze senki sem egyedül megy oda, én meg nem fogok egyedül menni.

Nekem most az a tervem(bár nem tudom,hogy sikerül-e rávennni magamat),hogy minden este kimegyek mozogni minimum másfél órát. Aztán valahogy kihúzom augusztusig, akkor szoktunk menni Balatonra. Ott már azért lesz mit csinálni.

21L

2012. júl. 6. 10:47
 14/22 anonim ***** válasza:

ezzel én is így vagyok:/ de ha már ennyi magányos és unatkozó ember van akár innen is lehetne haverkodni:D hova valósiak vagytok?

18/L

2012. júl. 6. 12:34
 15/22 A kérdező kommentje:
győr
2012. júl. 6. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:

10:47-es vagyok

Budapest mellett lakom.

2012. júl. 6. 13:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát,az én nyaram egy jó nagy berúgással kezdődött,most meg egész nap a vállam meg hátam vakargatom,mert leégtem és rohadtul foszlik :S

Amúgy én netezéssel elvagyok,meg közben tanulgatok új nyelveket,ha igazán nagy kihívást akarsz,tanulj finnül,én már fél éve tanulok :)

2012. júl. 6. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Honnét tanulsz?
2012. júl. 6. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Alkoss. Rajzolj, írj, fess, költs verset, faragj, vagy csináld valahogy egyedi módon. Kóstolj bele a művészetekbe. Én is azt tenném, ha nem fájna egész nap a fejem a melegtől. :S Vagy tudod mit? Ha nem vagy egy művészlélek (meg mert úgyis fiú vagy), tanulj meg programozni. Szerintem egy jól megírt programmal legalább akkorát lehet alkotni, mintha írtál volna egy könyvet. Hmm.. vagy legalábbis egy hosszabb novellát. És hasznos is.
2012. júl. 6. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:

hajaj... nem örülök neki, hogy ilyen sok sorstársra találtam... a pár évvel ezelőtti nyaraim pörgősek és izgalmasak voltak, volt kapcsolatom, haverok, bulik, koncertek... aztán valahogy abbamaradt. ez már zsinórban a 3. nyaram, hogy alig teszem ki a lábam. ahogy többen írtátok, nekem is vannak barátaim, de mindegyiknek megvan a maga élete, nem igazán keressük egymást, elfoglaltak. ez az egész olyan lehangoló.. akinek sok programja, nagy társasága van, az mit csinál másképp, mint mi? tele van a város a nyarat élvező fiatalokkal, nem értem, nekünk miért nem sikerül, ami nekik...

21/L (Pest)

2012. júl. 8. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!