Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy a 2012-es...

Mit csináljak, hogy a 2012-es nyaram ne legyen szar?

Figyelt kérdés
egyedül vagyok otthon és unatkozok.. :| a barátaimra nem nagyon számíthatok, diákmelót kerestem de nincs; nyelvvizsga megvan, szóval TÉNYLEG semmi dolgom nyárra..tanulni nem akarok, kerestem tábort de az én korosztályomnak (17/F) nem nagyon csinálnak, sporthoz meleg van,egész nap netezni és filmezni unalmas EGYEDÜL. :(

2012. jún. 21. 12:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Találj ki valamit amit megvalósítasz. Sporthoz nincs meleg, este kell kezdeni. Éjjel, reggel és délelőtt kell élni, hajnalban meg délután aludni. Tegnap is szétgyúrtam magam egy nagy futás után.
2012. jún. 21. 13:16
 2/22 wml90 ***** válasza:
menj a balatonra, v valami uszodába, ott ha meleg is van, a víz épp jó. és talán még össze is jöhet valakivel. aztán meg nem gyedül nézed a filmeket xd
2012. jún. 21. 13:25
 3/22 anonim ***** válasza:
Egy nyelvvizsga kevés a diplomához, meg amúgy sem árt több nyelvet ismerni. Nagyon jó nyári intenzív kurzusokat hirdettek meg a nyelviskolák. Rengeteg házi feladatot szoktak feladni másnapra meg hétvégére, tehát nem kell attól félned, hogy unatkoznál mellette.
2012. jún. 21. 18:04
 4/22 anonim ***** válasza:

hasonló gondokkal küzdök én is, csak pár évvel idősebb vagyok.

Ilyen Balatonos témák esélytelenek, szerintem neked is, hacsak nem ott laksz. Sportolni tényleg nincs meleg, ha reggel vagy este csinálod, de napközben akkor is unatkozik az ember. Nem tudok neked én sem tanácsot adni, mert én is így vagyok vele. Amúgy meg egy nyelvvizsga elég a diplomához! Tanulni én sem kívánkozom. A "barátaimat" én is sorra keresem fel, de egyik sem "ér rám". Igazából utálom az életem...de te ne rontsd el. Jár el valahova táncórákra, harcművészetekre, lovagolni, stb. Ilyen helyekre mehetsz egyedül is, ott úgy is vannak más emberkék. Én is ezt tervezem, igaz a környékünkön nem nagyon vannak ilyen lehetőségek, de keresgélek.

2012. jún. 21. 23:07
 5/22 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok. A tavaly nyár életem legborzalmasabb időszaka volt, soha nem unatkoztam még ennyire. Inkább mennék suliba most is, komolyan. A barátaim persze mind elfoglaltak, egyik sincs oda azért, hogy velem lógjon, amikor nekik ott van Olasz, meg Görögország, a rég nem látott unokatesóik, ilyen-meg olyan strand másokkal stb... Én amúgy sem vagyok oda a fürdésért, pedig viszonylag Balaton-parti vagyok, tehát lehetőségem lenne. Se tábort, se diákmelót nem találtam, egyedül meg tartózkodom belekezdeni bármilyen foglalkozásba, mert nem barátkozok egykönnyen. Ígyhát gép, film, könyv, alvás: ebből áll az egész napom. Arra gondoltam, hogy majd főzök ezt-azt csak ilyen melegben az se jó. Fesztiválok, partik nálam nagyjából kizártak, meg a környékünkön amúgy se nagyon van semmi. Úgyhogy megpróbálom végigszenvedni ezt a 2 hónapot. A nyár számomra a legrosszabb évszak..
2012. jún. 22. 11:12
 6/22 anonim válasza:

Szedj fel egy barátnőt magadnak! Akkor mindjárt másabb lesz minden, mert ezekbe a mindennapi cselekedetekbe (gépezés, tévézés, stb.) bele lehet fásulni. :/

17/L

2012. jún. 23. 21:58
 7/22 anonim ***** válasza:

Járj világot!

Ha otthon vagy és magadban akkor így nem történhet veled semmi jó!!!

Ha nincs is kivel menned akkor menj egyedül aztán ha van rá alkalom akkor úgyis lehet akárkivel spanolni,ismerkedni.

A lényeg hogy emeld fel a segged és menj el otthonról!

Én a Te korodban csak aludni és enni jártam haza,ja meg ha pénz kellett.

Én mindig mentem mindenfelé.Minden szombat este buliban voltam.sokszor volt hogy egyedül mentem aztán egy csomó emberrel összeverődtünk.

Rengeteg szabadidőd van!Örülj neki!Menj sportolni,úszni,esetleg nézelődi a helyi bevásárlóban,fedezd fel a környéket,menj el geoládázni ,iratkozz be táncra(csajok miatt) :) Annyi mindent lehet csinálni!Ne vesztegesd el az idődet!

2012. jún. 23. 22:05
 8/22 anonim ***** válasza:
Ezeket a bulis tanácsokat sem értem. Ha egyedül van, akkor hogy menjen bulizni? Senki nem jár egyedül bulizni, hogy majd odakuncsorog másokhoz. Nem sokan merik ezt megtenni. Mindig kell mindenkinek egy-két span, akivel elindul...különben veszett fejsze nyele.
2012. jún. 24. 00:57
 9/22 anonim ***** válasza:

Nos Én jártam egyedül bulizni és soha nem kellett odakuncsorognom másokhoz.Sokszor volt hogy mások verődtek oda hozzám,meg hát valamiért könnyebben ment a csajozás is.

Hogy hogy eshet meg egy emberrel hogy néha egyedül indul el a nagyvilágba bulizni?Hát elég könnyen.

Elösször is már Én és a baráti köröm mind dolgozunk és ugyebár mindenki más műszakban meg hétvégenként is,ez az egyik nehezítő körülmény a másik meg az hogy a barátaim teljesen más bulikba szeretnek járni mint Én.Szal ha sikerül is összehozni egy estét akkor azt egy semleges helyen berúgós,hányós fetrengős csajozós buli ami arról szól hogy együtt mulatjuk az időt.

Én nem tagadom techno,hardtechno bulikba is eljártam oda meg nem mindenki jár el de viszont a techno bulikon sokkal barátságosabbak az emberek egymással(mindenki szeret mindenkit) :) már ha értitek :) és jóval kevesebb is a balhé mint egy vidéki szórakozóhelyen ahova nem bulizni járnak az emberek.

A lényeg nem szégyen és nem égő hogy ha egyedül indulsz el bulizni egy olyan buliba ami neked is tetszik.

2012. jún. 24. 09:50
 10/22 anonim ***** válasza:
Értelek, de nem mindenki ilyen felfogású. Egy nyugodtabb ember sosem fog neked bulikba menni és nehezebben teremt kapcsolatokat is. Ne magadból indulj ki.
2012. jún. 24. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!