Titeket nem idegesít ez az idézet?
Figyelt kérdés
az én stílusom ilyen és a tied milyen? ja bocsi kincsem...neked olyan nincsen..;)2012. jún. 21. 10:21
2/7 anonim 

válasza:

De ! :D elég béna..
mintha rímelni akarna de mégse rímel,de úgy se lenne jó :D
4/7 anonim 

válasza:

Nagyképű benyögés, de egyébként közömbös nekem.
Engem inkább ezek a közhelyek idegesítenek, mint: "ebben a mai rohanó világban..." vagy "az idő minden sebet begyógyít".
5/7 anonim 

válasza:

erről valamiért egy öregedő transzi jutott eszembe..xd
max csak azok mondanak ilyesmit..xd
6/7 anonim 

válasza:

De. Engem a legtöbb ilyen cucc idegesít, ami rímel :D
7/7 anonim 

válasza:

Engem az összes ilyen lenéző szöveg idegesít... főleg ha ez a smiley is megy még pluszba hozzá, hát az teljesen kiakaszt. Mert látszik, hogy akik ezt írják, meg vannak győződve arról, hogy ők mennyire jófejek és menők, meg stílusosak, pedig egyáltalán nem. Ezzel a gúnyos szöveggel és smileyval meg csak felidegesítik mégjobban az embert.. persze ez is a céljuk, hogy utána meg tudják mondani neked a többi hülyeséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!